Jelentem a front fékem belső oldalán a kopásjelző is az enyészet részévé vált:)
Hála Shadin cartársnak, némi jókedv, némi közúti bohóckodás, és némi dráma után felkerült a géppéjárműre az őt megillető méretű és állapotú vadonás új fékberendezés:)
Jókedv: mekkora érzés mikor tudod mi történik az autóddal és végig része is vagy a fejlődésnek!
Közúti bohóckodás: kopott Corsa gumikkal 1.5C fok szemerkélő eső majd hó, remek lehetőség az autó kereszben menését próbálgatni, nem mellesleg a fék is megkapta a járatást, tesztelést :)))
Dráma: az amerikából rendelt fék szett (Stelvio '23 (280hp)) bal hátsó nyerge nem bírt megfelelő értéket produkálni, vagy sérülés vagy gyári hiba van a háttérben, szerencse a szerencsétlenségben, hogy mint kiderült a hátsó ATE fék full ugyan az mint ami rajta volt, csak a konzol más méretű így a saját régi fék vissza tudott menni, jó pár óra megoldást követően. Amiért külön köszönet, mert ezt a szintű figyelmet, nem is tudom hogy bárhol megkapta volna az géppéjámű.
Így most egy működők QV kerékhez méltó méretű és új állapotú fékberendezéssel Giulia tovább lépett élete következő szakaszába.
És hazaértem egyben, az hó szitálásban :D
Már csak gumit kéne venni:D De van még a listán mit még:D:D:D