Holnap megrendelem az új garnitúra kétszéles 18-as szettet.
Michelin és Conti a jelölt, holnap kiderül hogy miből van defektmentes kétszéles.
Ahogy néztem szemmel jól látható összeg lesz...
No, eljött a kényszerpihi ideje. A Veloce bejelzett hogy cserélni kellene az olajat, de csak 18-ra kaptam időpontot :-(
Ma is 300 km-t mentünk ebben a viharos szélben a Doblo-val. 3x gyengébb Júliánál, kicsit más vele a közlekedés :-)
Köszi! Az zavart össze, hogy pl a műhelyPRN által átvizsgált autóban is két tartály van. Az nem Veloce. Úgy tűnik, hogy kétféle 2.2-es kapott vizes levegő hűtést. A 210 lovas és 2017-ben az ú.n. Advanced Efficiency kivitel. Ez utóbbin hátul van egy AE logó, és alapból fura felnik járnak hozzá. Más a váltóáttétel és a hasmagasság is.
Hidd el, hogy egy 155 10 éve nagyon nem az a kategória, mint egy 75 ma :-)
Nincs ilyen, egy elektromos rendszerbeli galiba (hiába egy faék) bármikor bejöhet, a hardy bármikor szét tud szakadni, ha forszírozod a sztorit...
És hát ezzel nincs mit kalkulálni :-) Illetve deeee, lehet 0-ról restaurálni bármit, de a racionális apránként összerakásba valami mindig belerondít :)
A 105 sorozat ennél sokkal jobb, de az meg sosem volt észszerű árú öregautó.
Hát ez van, felemelt fejjel kell belesétálni a faszerdőbe :))))
Sziasztok!
Érdekelne valakit ,,standard" Giulia GY Eagle F1 A5 225/45-R18 ill 255/40-R18 gumi?
Hátsó még 4mm, első 5mm , még 1 szezont elmegy. Egyenletesen kopott, nem javított gumik.
Dízeles kérdés. MEylik verziókban volt két kiegyenlítő tartály? Láttam olyat amiben kettő van, és van amiben egy. A két tartályos az vizes intercooleres, vagy csak turbó hűtés?
Mert hogy jellemzően télen saras a cipőjük de télen meg azért nem lenne egészséges mondjuk a jatszóteres megizzadt lábukat kihúzgálni a csízmából. Nyáron van hogy megengedjük hogy lerúgják a lábbelit.
Na aztán mikor én vezettem 1200km-et mezitláb:D azután jutottam oda kellene egy vezető cipő:D mert a faxa szőnyegen összegyűlt por kidörzölte a sarkam:D
De minek autós cipő? :D
Amikor én ilyen korú gyereket rendszeresen szállítottam a 159-ben, akkor ez volt. Beültetés után cipő lekap, kiszállás előtt meg ráad. Nem nagy többletenergia, de a háttámla mindig tiszta volt, max zoknival letörölte :D
Sírjatol velem! Aki esetleg még nem látott csaladi autót annak a nyugalom megzavarására alkalmas képek következnek. Ez olyan 3-4 rövidebb kirándulás nyoma:P
Egyik szemem sír a másik üveg:D
Eskü kitalarítom:P
Na igen. Használtban még talán jobb is a szíjas. Olcsóbb, egyszerűbb a csere. Újként pedig a lancosra szavaznék, nagyjából annyit bír egy láncos vezérlés amennyit egy első tulajnál/flottában elszalad egy ilyen autó. És talán az évek száma sem számít annyira, mint a szíjnál.