Nekem mondjuk még el tudnának adni egy Spider szintű autót, de olyanra már nem számítok.
Utoljára a Mazda kooperáció adott reménysugarat, de aztán Fiat lett.
Megnéztem a Fiatot és rájöttem hogy ebbe ember amúgy se fér bele, jobb is hogy nem Alfa lett mert képes lettem volna megvenni...
hm... egy nagyobb fácánt nem vesz észre a rendszer én simán átmentem rajta persze időm sem volt reagálni de az az elektronika sem csinált semmit... az autó jól vizsgázott, a hűtőrács bánta de finom volt a leves :D :D :D
Ma fékpróbát tartottunk Júliával, kiválóra vizsgázott.
Kanyar és bukkanó után egy hatalmas szarvas állt az út közepén.
Beindult a vészvillogó, dolgozott az ABS és megálltunk.
Egy darabig szemeztünk aztán bement az erdőbe...
Nagy piros pont a fékrendszernek :-)
Ez jó! :) Nálam 2009 óta (Stilo...) mindegyik autómon azzal kezdtem, hogy (ha már nincs benne magyar) nyelv átállítás angolról olaszra...a jelenlegi OFF-omon is (legalább ennyi feelinget hozzon :) ), volt is fejvakarás a márkaszervizben amikor talán a 2 éves szervizre vittem, mert ezeknél simán a fedélzetiből tudod nullázni az olajcsere intervallumot, na de a szerelő gyerek szeme kidülledt egy "aztak*rva mi ez" felkiáltással, aztán mondtam neki, hogy ne baxtassa majd én megoldom, beezélem a nyelvet. :D
A menü nyelve nálam angolon volt eddig!Áttettem olaszra hát mit ne mondjak olyan jót kocsikáztam utána hogy csak Na!Szerintem a digók ebbe a programba is elrejtettek egy két lovacskát😂😂😂.Jobban megy😂😂.Na ezt próbáljátok ki😂!
2019 novemberében volt még nagyon jó felni+gumi akció, ott majdnem egy árban volt a 18 és 19 felni, így lett télire is ez a Performance felni 🤩 (a nyári kétszéles, a téli négy egyforma méretű), de álom nekem is ez a típus 😉
Nálam a téligumi nem feltétlen a nagy havazások miatt kell, hanem azért mert egy nyárinak más a keveréke amiből csinálják így természetszerűleg hideg időben nem fog úgy fogni.
Ha csak 2 méter különbség van és azon múlik,h valakibe belemegyek vagy elütöm, akkor már megérte.
Szia.Én a Hungaroguminál vettem 17" , bemész megmondod mit szeretnél és 4-5 fajtát mutatnak ami pont giuliára való és arra is van a tüv papírja a felnibe is bele van nyomva a engedélyszáma.Még fel is próbálják neked én megvoltam elégedve velük.
Nagyon nehezen fényképezhető a szín. Egyszerűen kék lesz a szabad ég alatt a tükröződés miatt. Élőben is ránézek, látom a színét, aztán tartom a telefont magam előtt és látom a képernyőn, hogy nem azt mutatja...