Marklar,
Ennyi cucc maradt még benne? Az nem gyenge. Pedig mikor locsoltad már nem is volt olyan nagyon fekete.
Tálcát meg nem mondom, mert tegnap rákerestem és SW-hez valót nem is találtam. Elképzelni se tudom miért, pedig egy kombi inkább számít(ana) cuccolós autónak.
Jupiter,
Én autóm is pont most esett át egy ilyen csapágycserés műtéten. Hegyalján keresztül 10-ért kaptam Ruville szettet, amiben maga a csapágy FAG gyártmányú volt. Hátsókat tavaly cseréltem, azok szintén Ruville csomagban (SKF csapággyal) ABS-eshez annyiba volt mint most neked.
Nem találtam elérhető közelségben csapágyboltot. Ezért kérdeztem, hogy hol. És pontosan azért, mert úgy emlékeztem, hogy a közelmúltban valaki cserélt itt, és én is 10 rugó környéki árra emlékeztem. Egy boltot felhívtam a közelben, nekik nem volt. Arra nem volt időm, hogy elmenjek más helyekre vadászni, és mára már kellett volna a csapágy. Annyi időm volt, hogy ma beugrottam a Norautóba, náluk is csak rendelésre, 15-ért az elülső. Úgyhogy most lesz hátsó, 18-ért. Világos, nem? :)
Féktisztítóval, vagy egy kis benzinnel még megpróbálhatod.
Esetleg száraz homokkal felszórni, hogy felszívja a nagyját, aztán azt kikefélni, kiporolni...
Van egy kedvenc filmem. Van benne egy "jó kivánság".
"Remélem lesz egyszer gyereke és megdöglik a kutyája" Valahogy így...
Nahh, inkább motorolajat a csomagtartóba... legyen.
Szóval: múlt7en bedőlt némi (kb 2-3L olaj az SW csomijába)
Hétfőn kipakoltam, Brigeciol, dörzsi, slag kb 10x (1l brigeciol ment rá)
Még mindig fogott. Éjszakára kint hagytam az esőben is. Kedden még vagy 5-6x ugyanez Cillit Bangel. ááá. Kénytelen voltam kidobni a nagy kárpitot. Az AR -é kb 90% ban jó csak...
[img1][img2][img3][img4][img5][img6][img7][img8][img9]
Van egy kedvenc filmem. Van benne egy "jó kivánság".
"Remélem lesz egyszer gyereke és megdöglik a kutyája" Valahogy így...
Nahh, inkább motorolajat a csomagtartóba... legyen.
Szóval: múlt7en bedőlt némi (kb 2-3L olaj az SW csomijába)
Hétfőn kipakoltam, Brigeciol, dörzsi, slag kb 10x (1l brigeciol ment rá)
Még mindig fogott. Éjszakára kint hagytam az esőben is. Kedden még vagy 5-6x ugyanez Cillit Bangel. ááá. Kénytelen voltam kidobni a nagy kárpitot. Az AR -é kb 90% ban jó csak...