Bízom benne. Szerintem minden túlzás nélkül mondhatom, egyike vagyok azoknak akik a legjobban vigyáznak rá. Többször mondtam már, hogy ezt a teljesítményt meg kell tisztelni, mert könnyű vele hibázni. Mondom ezt úgy, hogy éppen drift szakágban OB 2. helyezett voltam kategóriámban, amikor még versenyeztem. Szóval papíron van valami közöm hozzá, mégsem mondom azt, hogy ah ez semmi, én vagyok a király... Az alázat mindig kifizetődik.
Egyszer legalább ki szeretném vinni pályára, hogy rendesen kitapasztalhassam a határait és a viselkedését határhelyzetben, sőt még egy Nordschleife tourist fahren is szerepel a listámon, ugyanakkor én elsődlegesen nem "állatkodásra" vettem. Szeretem az erőt és a hangot, és boldog vagyok, hogy előhúzhatom, amikor lehetséges. Elég stresszes életet élek, ennyi adrenalinra nekem szükségem van.
Volt már erősebb és agresszívabb kocsim ettől is, ahol utcai teszten már tényleg nagyobb volt para, mint az élvezet.
Egy kis ízelítő autókezelésből:
AE86 ~170HP szűk pályán, gumidurranásig
550+ HP Kakucs, első teszt
Nekem egyenlőre a race mode nem tűnik félelmetesnek. Pont az van, hogy könnyen Schuminak érezheti magát az is akinek nincs gyakorlata, csak ha esetleg adódik egy váratlan helyzet, egy nem gyakorlott race driver hogyan reagálja le. Azzal kell számolni, hogy ha haladni akarsz itt elképesztő a sebesség, mert ez a kocsi lerakja az útra. Nagy tempóról pedig jóval nagyobbat lehet esni. Én azt vallom, hogy fel kell építeni ezt is, be kell tartani a fokozatokat, mint a motorozásnál. Illetve meg kell érni rá, hogy felelősséggel tudjon valaki egy ilyet használni.