Megpróbálok a legjobb tudásom szerint válaszolni, mintha a saját QV-mre venném a gumit (ó, édes álmok)
1. Nem tudom, hogy gyárilag defekttűrővel szerelték-e, de ha igen, az sem jelenti azt, hogy feltétlenül defekttűrőt kell rátenned. Ha defekttűrővel volt szerelve, akkor figyelembe van véve a futóműnél, hogy az egy nehezebb abroncs. Ettől függetlenül előny, ha könnyebb abroncs van fent. Nekem amúgy van olyan sejtésem, hogy defekttűrő volt rajta gyárilag.
2. Az, hogy mi van a címkéken irreleváns, azzal ne foglalkozz. Azt a gyár magának határozza meg, hogy milyen osztályzatot kap. Legfeljebb egy brand-en belüli típusok összehasonlításához adhat némi alapot, de ez alapján különböző márkák gumiját nem lehet összehasonlítani. Egy márka B-je lehet jobb, mint egy másik A-ja.
3. Amit néztél, az a sima P Zero, nem a Corsa. Ahogy R33Z is mondta, a P Zero Corsa az, ami pályagumi szintű, az maximális tapadást fog nyújtani. Arra ilyen ajánlatokat találtam:
elölre,
hátulra (ne zavarjon meg, hogy a képeken nem uazok a gumik vannak, mindkettő Cors Asimmetrico 2)
Vagy itt a Michelin Pilot Super Sport, ezt annyira nem ismerem, de a leírások alapján ez is ez a kategória, de ez jobb áron beszerezhető:
elölre,
hátulra
Amit linkeltél az a sima P Zero (az újat úgy láttam, hogy P zero sport-nak hívják a boltok, bár a Pirelli honlapján nincs ilyen megnevezés). Ez a kategória is prémium, bár az azért nem a pályagumi minőség. Ha ezeket is számításba veszed, van azért választék.