Egyébként ha neked bejön, akkor te miért Giuliát és nem Stelviót veszel?
Leírtam én is, hogy nekem sem a favoritom a SUV.
Robi, nem vezettél még Stelvio-t, de már leírod. Én sem, de kurva sok videót megnéztem Giuliáról és a Stelvio-ról sem keveset. És a Stelvio-nál is mindig kiemelik.. Nem is kiemelik, hüledeznek, hogy ezen nem érződik, hogy SUV. Nem azt mondják, hogy ahhoz képest, hogy SUV, jól kanyarodik... Azt mondják, hogy nem érzik, hogy ez SUV lenne.
Persze, ha lenne Giulia SW, az biztos még olyanabb lenne, de ha mondjuk egy Stelvio Super-t, meg egy 159 TBi SW-t eresztenének össze, mondjuk a Hungaroringen vagy a Nürburgringen, én nagyon nagy pénzben a Stelvio-ra fogadnék.
Szóval alapvetően arra akartam kilyukadni, hogy ha te azt mondod, hogy nem érzelmi alapon nem akarsz SUV-ot, hanem mert nem tud olyat menni, akkor nagy valószínűséggel tévedsz, mert szerintem gyorsabb lenne, mint a 159 SW.
Ezt a videót konkrétan ma néztem meg, mert felkaptam a fejem a szőke csajra, aki piros kosztümben teszteli a Stelviot:
Alfa Romeo STELVIO - charming Italian? - Girl on Swiss Roads
A csaj már eleve azzal kezdi, hogy mekkora élmény ezt vezetni, aztán letudja a következőket, körbejárja, stb, de nem tud elszakadni a vezetési élményétől, a videó második felében megint csak arról tud beszélni, hogy milyet lehet ezzel szerpentinezni, te jó ég. Szerintem meg is kellett törölni az ülést, miután kiszállt...
Vagy itt a másik, ez a kedvencem a Stelvio tesztek közül:
Alfa Stelvio - see why it’s the ONLY fun SUV | carwow
Oda is tekertem a lényeges részhez. Itt nincsenek bajok a terhelésváltásokkal.