Elég régi már, sztem. Rejtő regényét pl. 1940-ben adták ki :D
"Még sohasem látott ilyen gyönyörű túrakocsit, mint amilyen ez az Alfa Romeo volt. Nem tartozott a szériagyártmányok közé. Különleges modellje lehetett a gyárnak, a legfényűzőbb nagyurak számára. A hatalmas túraautó, rendkívüli méretei dacára, szinte kecsesen szép volt. A különös fényű, kéken zománcozott karosszéria méltóságteljesen kiszélesedő öblével, makulátlanul sima csillogásával, hatalmas motorházával úgy hatott, mintha az autók királyának gőgjét is belevitte volna a tervező ebbe a korszerű gépszörnyetegbe."
de ha van mindenhová kapcsolatod akkor meg van 1 hét alatt is szerintem a kiskaput kinyitod, Bident meghívod a közlekedésügyi miniszterrel egy vacsira meg a Mer'kell-t (az autó ugyi 'mer kell') oszt ennyi szerintem :)
Élőben egyik sem ilyen szép szín mikor mellém állnak látom a különbséget...múltkor egy tökömtudja milyen autóból kiszállt az öreg majdnem elesett annyira nézte a Stelviot 🤣
Nekem nagy kedvenc ez a szín. Csak hasonlója nagyon sok más márkának is van és nem is feltétlen a prémium szegmensben. Talán a KIA hasonlít a legjobban. Blue flame színük:
Szép. Jövő héten lehet felrakatom, max ha visszajön a tél akkor pihen...Hatalmas a kontraszt a turbina felni, és a QV felni között...:) Milyen széles felnik?