Nem kell gyorsan eladni, de azért mégis 92-es! Hiába toltam rá 1,5M ft-ot az utóbbi években, nem lesz fiatalabb. És tuti biztos, hogy kell majd lakatolni hátul ezt is.
igne ,azt sajn elfelejtettem hogy kereken 25k-val van több az autóban, mert cseréltem az óráját! Bexart vmi anno rajta, és olcsóbb volt Marklartól venni egyet!
Normális, csak néhány helyen lejött a lakk, pl. csomi tető. c oszlop takaró lécek, de elképzelhető,hogy kijavíttatom. Még meglátom...műszakilag rendben van az autó. De gondolom érthető, ha az olajcserét már nem én fogom megcsinálni. még alig 10ezer van a Castrol olajban. pollenszűrő új, most raktam bele vadi új légszűrőt. váltó olaj vadi új, gyári Tutela. fékfolyadék tavaly cserélve, szervó olaj szintén. Gyertyák BERU UXF56 8db ősszel belerakva. Váltó 2 hónapja felújítva. kuplung még mindig hibátlan, Valeo-t rakattam bele, 2 éve. Féltengely csuklók kívül 3 éve cserélve, belsők egyik ősszel, másik idén, asszem januárban. Hátul lengőkar csapágyak és szilentek cserélve. Elöl 1 éves lengőkarok. Brembo fékek. Ezt a bebétet még elviszi bőven a tárcsa. Hátul lassan kopik, 3 év alatt kb 40%-ot kopott csak a betét! Pedig jól fog hátul is. Ha elkopott tárcsa is cserés.
Ami lassan cserés lesz, sztem a hátsó gátlók, olaj esedékes. kb. ennyi. Miden meg volt csinálva rajta. Vezettem a költségeket, szervizeket 2005-től.
"Mért, ha működik mindene (klíma, stb, stb) akkor 250-280-ért teljesen jó vétel."
én csak kérdezem, h mennyit szeretne kapni érte...
nem tudom pontosan milyen állapotban van (ugyan láttam már párszor, de csak kívülről), de gyanítom, hogy egész jó... akkor viszont én 350ért megpróbálnám felrakni... 250-280 már elég akciósnak tűnik érte...
Mért, ha működik mindene (klíma, stb, stb) akkor 250-280-ért teljesen jó vétel.
Mondjuk én nem értem az egész cserét (ugyanarra a típusra), de az nem is az én dolgom..
Most megyek a feketével toronycsapágy cserére, délután meg jönnek jönnek a klímások rendszert takarítani meg feltölteni. :) végre hideget is tudok majd csinálni, ha kell.
Eladó lett a bordó 155! 2.0TS 8V, 202.000km. 2005-ig visszamenően minden cserélt alkatrészről, szervizről, eseményről listám van. Részletek a blogomban is olvashatók, és fent van a vas a hasznaltauto.hu-n is!
Tényleg nagy a pangás.. :) nem kellet sokat visszaolvasnom. :))
Hvégén hátsó kerékcsapágy csere, meg a bal első ajtó nyitót is meg kellene néznem, nem nyit mindig elsőre, meg kellene vennem kerékőröket...