Na a hétvége huligánkodásai:
Szereldmagad úgy szétizzadtam magam mikor nem akart felmenni a kipufogó tartó bak a kics pöcsre hogy úgy néztem mi mint akit lehugyoltak. De megcsináltam.
Első élményem hogy hangos. Nem is hogy kifele, mert az nem baj, de befele van egy kis groom, ami öblös meg feláll rá, de azért na nem egy luxus limuzin így:D
Nagyon billegek hogy most jó-e ez vagy nem jó-e.. és ráadásul amíg nem volt mindig az volt hogy ez kevés, most meg kicsit sok.. de ha ezután visszaraknám a másikat az mennyire lenne kevés:D
A hangerő utazóban pont nem zavaró, ha nyomod neki akkor ordenáré hangja van, na de pont ez volt a cél, végre tudok valamit mutatni a lehúzott ablakosoknak:D:D:D
Képekben:
Érdekes hogy
30 fok alatt határozotan beáll alapjáratra, köp egyet és kész (131-nél)
Vicces hogy így a sporkipuffal ki is jött a köpet tényleg ki is jött a köpet a végén. Vajon tüzet tud köpni?::D:D:D
Na aztán itt a
melegebb időben indítás, itt már nem tudom megvárni, mert nem áll be úgy alapjáratra mint télen vagy hidegebb környezetben.
Itt meg a
huligánkodás, (interneten találtam nem tudom kiaz..) durrog csattog röfög:D De nekem ez a családi autóm.. Amúgy hazafele nem sírtak, jó hegyről le N-ben jöttem:D:D:D Gyerekek ugyan úgy aludtak... Nemtom tényleg..:D Jó nem, jó?
Csak nagyobb hifin jön ki az a freki ami tényleg csinál a kipu..
ÁLLAT AZ BIZTOS:D
Valaki megveszi?:D