ó mondnok még neked ilyeneket:
- holttér figyelő
- tükör index
- kilincs led
- ajtó lábtér világítás
- automata sötétedő tükör
- elektromos csomagtartó zár
- elektromos kézifék
stb.:D
A Squadra oldalán nincs külön N és D adat (Giuliettához van), szóval feltételezem, hogy max teljesítményben és nyomatekban nincs különbség.
A megoldás végül is adott, az N módra fel kell programozni azt a beállítást ami jó.
Csak A-ban nem tiölt a turbo ha tojáson mész ennyi, meg más módon indul ennyi.
Lassabban reagál de én úgy vettem észre N és D ugyan az csak az egyik 1100-1500 körül tartja haladáskor a másik 2000-en.
D-ben állóhelyből ugrik N-ben szépen gyorsít.
A-ban meg nem tölt be ha nem nyomod.
de nekem a váltó térkép miatt automatában az N és A szinte használhatatlan.
Azzal játszottam hogy A-ban manual a QV-kkel így közlekednek esőben:D
De ez meg rohadt uncsi:D És nem is nagyon eszik kevesebbet...
A pedál-, motor-, és egyéb (ECM) térképek N-ben ragadnak mindegyik üzemmódban.
A váltó-, kormány-, és fékbeállítások (BCM) stb meg tudja az ESC Off és Race módokat így azok eltérőek.
A D mód adta pedál-, motor-, és egyéb (ECM) térképek elvesznek...
Franc tudja.. csinált már pár dolgot alattam amire azt gondoltam hogy sose merném XD
Hogy mennyit tud hardverből és mennyit piszkál bele szoftverből, arról halvány gőzöm sincs.
Azért én visszatérek a témához. Miért írod vissza? Az eredeti D-N-A módokban változott valami? Van valami műszaki ok, vagy csak a kísértést akarod eltávolítani?
Hogy más téma is legyen, feltenném az egyik legjobban izgató kérdést a Júliával kapcsolatban:
Mire jó a lábtér világítás? Az anyósülénél ha nagyon akarom még csak-csak meg tudom magyarázni, de sofőrnél?
Tempo tréningen egyszer sem avatkozott közbe az elektronika. Pedig csúszott párszor az autó erre-arra, de szerinte egészséges határok között. Mondjuk eldobni tényleg ott érdemes inkább, jól jön a tapasztalat XD
Légterelő az ablakon... Te jó ég, ennél már csak az volt rosszabb, amikor sárvédőket kezdtek el tömegesen felfabrikálni a kocsikra az AlfaOwner-en... Látszott, hogy angolok. Semmi ízlésük...
Nem kell a Race mód nekem sem, csak technikai kihívás volt, pipa. Biztos tök jó, de ahogy a szőke dokinő monta a "Mint a villám" című filmben Tomi Krúznak, hogy nem lehet írányítani az irányíthatatlant :-)
UI.:
Hiányzik a D mód ereje, nyomatéka, de nem hiányzik az izgága pedálja.
Közben az is kiderült, hogy a fék és a kormány sztem hegyesebb D-ben,
tehát az sem butult N-re, mint ahogy a váltó is D+-os.
Holnap megy vissza a gyári konfig, de azért írok róla egy How To-t.
Nekem annyit mondtak a garira amin változtatsz arra nincs.
A szoftver upgrade-ről meg azt olvastam, minden márkaszervíz látogatás előtt érdemes visszaírni az eredeti szoftvert, nem azért mert megharapnak hanem mert ha rájön egy frissítés és neked piszkált a szoftvered, pont lehet nem egészséges lesz a kettő együtt:D
De ha egy paramétert átírsz, visszakapcsolja az update.. legrosszabb esetben max újra be kell írni. Vagy kettétörik és vége:D
A leírások azt mondják kivétel nélkül, hogy a pedáltérkép és a motortérképek maradnak D-ben (ECM), és a váltó stb meg tudja az ESC Off és Race módokat (BCM).
Rá kéne írni a 280 lovas progit és minden a helyére kerülne.