Kis update a jól összekarmolt felnivel:
Többen ajánlották az RS Wheels-t Újpesten, elvittem Viktorhoz, megnézte és azt mondta,h tudja vállalni. 95%-os eredményt mondott, ami azt jelenti,h nem fog eltérés látszódni még napsütésben sem a 2 felni között.
Mondtam neki,h a legrosszabb esetben 2 felnit fényeztetek ugyanazon oldalon. Árban is jót mondott és látszódott,h komoly gépek és felnik is álnak ott, így talán tényleg lehet bízni a szakértelmében. Amikor ott voltam, akkor épp egy BMW Alpine felnivel készült el :)
2 kérdés:
1, Bejelzett a fékbetét elöl, viszont van még 4000km a következő szervízig. Átlagos használat mellett ( több város, kevés autópálya ) ez vajon kibírja addig? Én igenre tippelnék, de azért megvárnám a nálam tapasztaltabbakat is.
2, Van egy szett eladó felnigarnitúra, 2 széles (8j+9j) TPMS szenzorral és gumikkal rajta. A gumik kukák, nem kellenek mert nyáriak és nekem télre kéne a felni. TPMS szintén nem kellene mert már van, de csak így eladó egyben 250-ért. Vennem kéne 2 új gumit, mert a jelenlegi 4db alig futott téli gumik 1 szélesek. Ennyoi pénzért jó deal?
Nem tudom mennyire eladható 4db TPMS szenzor v a használt gumik.