Ma hazahoztuk Júliát (párom elnevezte, én még ízlelgetem) P-vel. Duna Autónál lett volna itthon forgalomba helyezve de 1+ hónapra tudtak csak honosításra időpontot foglalni, nagyon sanszos volt hogy csak jövőre került volna rá rendszám. Itt helyben, ha jól megy akkor a jövő hét második felében már használhatom is.
Elég sok mindennek elkezdtem utána járni, de az egyik legfontosabb kérdés a garancia.
2019. 06 havi, 105e kilométerrel, ez alapján már nincsen garancia.
Viszont Alfától még itthon is látható módon, van rá 2+2 év Allianz Extension Premium Plus garancia. Erre Duna Autónál nem tudtak mit mondani, látják hogy van ilyen, de hogy ez mi arról már nem volt infó. A külföldi fórumok szerint, létezik, ország független, annyi lehet hogy ha gond van akkor előre meg kell itthon finanszírozni a javítást, és majd utólag rendezik.

Hallott már valaki esetleg erről a garanciális formáról? Itthon melyik forgalmazót/szervizt lenne érdemes megkeresni, ahol normális emberekkel lehet egyeztetni?
Ha élő garancia, akkor annak örülünk, viszont pár dolgot csak szerviz csinálhat meg.
P-s rendszám miatt full szabályosan jöttem végig (~200km), de már most kimerem jelenteni hogy szerelem lesz. Nem csak külsőleg, de vezetés szempontjából is nagyon jó! Akik pedig az miatt szidták hogy kevés a segéd, azokat nem értem. Automata váltó + adaptív tempómat, ennél több nem kell, az pedig tökéletes!