Más nevében nem tudok beszélni, de sztem már az előző kommentem alapján is lehetett érteni mire gondolok :)
Úgy általában, ha nagyobbat akarsz villantani, mint amekkorát tudsz valójában, az egy, mondjuk úgy finoman, hogy megmosolyogtató dolog.
Megvan, hogy melyik modell miért úgy néz ki, ahogy. Részben kozmetikai, részben funkcionális okokból. De az az adott felszereltségi szint része.
Ha ezt csak úgy rákendácsolod, akkor lehet azt gondolod, hogy menőbb lesz, talán laikusoknak, akik messziről látják tényleg jobban kerekedik majd a szája. De aki tényleg tudja miről van szó, attól csak szánalommosolyt fogsz kapni. Mert kiállítasz magadról egy bizonyítványt, hogy te egy olyan ember vagy, aki ilyen olcsó pimpeléssel akar többet mutatni.
Az általad példaként fel is hozott BMW pl. nagyon jól érzi, hogy sok ilyen ember van, akikről így pénzt lehet lehúzni, így adja az M-paket-et az autóihoz gyárilag, ha kérik. De az M-paket is igazából vicces egy 318i-n, nem menő.
Mit gondolsz egy olyan emberről, aki szupersportkocsit próbál imitálni és valahogy olcsón legyártott, hasonló elemekből összerak egyet egy akármilyen hétköznapi autó vázára?
link
Ez a QV hátsó felrakás ugyanaz, csak kihipózva :)
Csajomnak pont múlt héten magyaráztam el, hogy attól, hgoy egy kocsin spoilerek meg sok kipufogó meg küszöb van, attól az még nem egy jó kocsi, ne ájuljon el tőle.
Nézzen bele az első felnibe, aztán, ha azt látja, hogy van benne egy akkora féknyereg, mint az ő feje, meg a tárcsa kitölti a felnit, na akkor az tényleg egy komoly autó. Mert nagy teljesíményű motorhoz nagy féket kell rakni. Aki meg csak villantani akar, az nem szokta a féket upgrade-elni. Mert a kis teljesítményhez indokolatlan, drága és az nincs is annyira benne a köztudatban, hogy de menő, mint pl. egy spoiler,...
Persze egy 20 év körüli gyereknek még elnézi ezt az ember, mindannyiunknak ilyenen járt anno az esze, én is majdnem vettem GTA orrot anno a 147-esemre. De azért 30-40 felé már megtanulja az ember mi az a stílus meg presztízs ;)
Szóval no offense, csak őszinte véleményt kértél, remélem így már világos minden :)