Dehogy lesz neked dízel Giulia-d :-) Ilyen fekete töltőpisztoly undorral, tuti nem XD
Amúgy meg a 159 2.4 baja is pontosan ugyanez, az orrában az a ménkű nagy vasdarab.
Hiába a zseniális futómű, az egész autót behatárolja az orrnehézsége. Persze, kiveséztük, lehet vele sodródni négy kerékkel, nagy kanyartempó érhető el vele, stb. Ettől még egy orrtolós viselkedésű autó marad, max egy szerencsésebb gumiválasztással a zabszem küszöböd fölé tudod tolni a pontot, amikor elszabadul az ívkülső felé minden előjel nélkül. Ez ilyen, ezzel együtt kell szeretni. Igazából nálam ez egy dilemma. Számít ez? Hányszor csinálom vele, hogy a határokat feszegetem? És hány ezer km-t suhanok csendben közben. Több tíz órányi nyugodt, elégedett autózásba belefér pár perc anyázás? Erre még nincs válaszom XD Pláne, hogy azt sem eszik olyan forrón, a 159-et is komoly élmény végigtolni egy szerpentinen, azért rossznak semmiképp nem mondanám :-)
Azt tudom, hogy egy alublokk nekem nem váltja meg a világot. Még az is lehet, hogy egy hátsókerekes benzines meg igen? Nem tudom, 3 év alatt elég jól "lejöttem a szerről", egyelőre értékelem tovább a 10 óra fölényes nyugodt autózást és anyázok kicsit néha, a téli mókát pedig rábízom a 23 éves technikára, mert azt még táncba lehet vinni :-) Sőt néha a
szerpentint is, meglepően jó móka.