Miért oda adtad volna QV-t? :DDD
A Stelvioval vittem jó párszor, 14-re kb bennem volt 0,7-1L vegyes pálinka, egyszerre főztem és fényképes játékot toltam, bocs, hogy nem tudtam senkit sem vinni :DDD
Akkor lehet, hogy csak nem futottunk össze utána. Csak az rémlik, hogy miután mi visszaértünk a kempingbe, Zoli meg Csabi is kissé kétségbeesve pislogtak, hogy mi történt veled, mert még a telefonon sem érnek el.
Elmentünk inni egy KV-t és szó szerint negyedórát kellett várni, hogy megfogható hőmérsékletű legyen a pohár. Néni kicsit elmérte a hőfokokat és a mennyiséget :)
Úgy bizony, family mode-ban volt :) de lehetetlen is volt sietni M0/M7 kombó.... orosz rulett.
Hazaút már picit haladósabb volt, plusz még este visszaszaladtunk Budára 400km-re 10.5L lett, ez eddigi egy tankra jutó legjobb. Trip B 12.1@3333km.
Nem figyeltem visszafelé.
Odafelé 150 tempomat és elég tempós haladás mellett 12 volt.
Érdekes,hogy mentem tavaly Egerbe és akkor 140 tempomat mellett 9.3 körül alakult.
Egyébként 200 alatt nem nagyon állt a mutató hazafelé. :-)
Erőlködött egy BMW az egyik egyenesben.Direkt úgy jött ki előzni.hogy feltartson (láttam,hogy már rég nézett a tükörben) aztán félrement és elkezdte tolni.220 körül már röhögtem.Addig hagytam mellettem aztán eltoltam 275-ig.Fel is adta egyből. :-)))
Eltüntetek Csabival és nem tudtam már elköszönni.Szóltam is Robinak,hogy mondja meg nektek.Lányom ballag és a szülőknek szerveztek egy előadást meg volt kaja-pija. :-)
De írtam ahogy tudtam Csabinak.
3 éven keresztül toltam a napi 180-at, Cegléd-BP-Cegléd vonalon...
Elég is volt... Egy szívódízel peugeot 405-el :) Egy idő után a legolcsóbb auchanos olajat tettem bele, de ment azzal is :)