Sok pénz ez igaz, de mihez képest drága. Nézd már meg légyszíves, hogy egy BMW, Mercedes, Audi, Volvo vagy Jaguar mennyibe kerül.
Ha megnézted, akkor pedig kérlek hasonlítsd össze a műszaki tartalmat.
Mi fog kijönni? :)
A Designról és a vezetési élményről nem is beszélve.
Egyébként meg még mindig nem tudom, miről kikről beszélsz. Én ismerek jó néhány embert akinek Giuliája és Stelviója van, de ők nem arról számolnak be mint te.
Persze hibák ott is vannak biztosan, de vétek lenne általánosítani, mert alapvetően szerintem jó, megbízható autókat gyárt az Alfa már vagy 10 éve.
Hol látod ezeket az 50/8-as értékeléseket?
Várnánk a konkrét hibákat.
Tökre kíváncsiak vagyunk!ű
Nagyon!
Ha megengeded, hogy rádcáfoljak, akkor mondok egy ellenpéldát:
Pont most bukkantam egy kartárs Giulietta hibára, mint kiderült,
típushibára ((MiTo is)):
Üres fokozat jeladó kábel szakadás.
Ha belegondolsz ez baromi ciki, a 10-es években, de van ilyen, el kell fogadni.
Legjobb tudomásom szerint a csomagtartó fedél kábelköteg is pont úgy törik mint a 90-es évek Fiatjainál és a 159 berlinánál.
Vérciki, de ez van.
Más márkánál és típusoknál is vannak ilyen dolgok, hidd el.
Ha te megtaláltad igényeidet olcsóbban más márkánál, típusnál, az tökre nem gáz és őszintén örülünk.
Viszont kérlek/kérünk ne jár ide vissza trollkodni rendszeresen, mert nem sok értelme van.
Jótanács:
Ha egyszer egy (bármilyen) közösségből kikerülsz, ne gyújts fel magad körül mindent, mert sose tudhatod, mikor kell bármilyen kapcsolatba kerülnöd ezekkel az emberekkel.
Neked is lehet még Alfád. Lehet, hogy az C utód visszacsábít szeretett márkánk közé. ;)