zgi5212018-09-06 20:18:22 //
5890
Jogos..
Itt en is lôttem egye kèpet a fiammal.😀

4 db csevegős hozzászólás elrejtve
Mondjuk még a belső kevésbé problémás, mert azt nem látod annyira együtt a külsejével, főleg, ha adsz még neki egy jó kis fóliázást is az üvegre. De a piros kék nyereg ezzel a kékkel, ettől kifolyik a szemem. Mint ettől:

1 db csevegős hozzászólás elrejtve
a fotón lévő kék Giulia Veloce (mustár) barna belsős volt :-)
1 db csevegős hozzászólás elrejtve
Liquid2018-09-06 16:04:45 //
5881
vagy át is térhettek volna a férfi nevekre, mondjuk Alfa Romeo Erhard :D
2 db csevegős hozzászólás elrejtve
Nagy kedvencem a Misano kék, de a pirossal nagyon disszonáns. Ahhoz nem megy a piros bőr belső meg a piros féknyereg. Ahhoz sárga kell. Belsőnek is vmi bézs/barna. Ezért, ha választhatnék, valószínűleg feketében rendelném vagy lipari szürkében (annak nagyon tetszik a színváltós jellege), azokhoz mehet a piros féknyereg meg a piros belső.
zgi5212018-09-06 10:35:13 //
5877
van olyan aki nem lát különbséget dísztárcsás/acélfelni és könnyűfém felni között.
kerék, kerék!
nem akarom nevesíteni. :)
5 db csevegős hozzászólás elrejtve
zgi5212018-09-06 09:16:37 //
5871
január.. akkor nem az :(
5 db csevegős hozzászólás elrejtve

jó reggelt
zgi5212018-09-06 05:19:06 //
5864
Probald ki mindkettot, ugy valassz!!
zgi5212018-09-06 05:16:39 //
5863
Jè,ezt hol talaltad? A lipari az en autom mèg a szalonban..;-)
Bar nem itt vettem at..
Haddel2018-09-05 21:38:41 //
5862
Én teljesen azonosulni tudok a problémáddal. Én is azt akarom ,hogy a használós autóm menjen mindig amikor kell.Hobbi autónál tök mindegy ,ha épp szervízre vár ,de a járós autó ,legyen mindig kéznél ha kell. Én idén már legalább ötször nem tudtam a Bocival kimenni melózni. Sőt úgy néz ki,most hétvégén is a tartalék kisteherrel kell kimennem :(
3 db csevegős hozzászólás elrejtve
Haddel2018-09-05 21:27:50 //
5858
Főleg a 200 lovas benzinest keresném ,de a 180 lovas dízel is esélyes.
Én másképp látom, sajnos van olaj lobby mivel az arany után az a második legértékesebb dolog a világon, nem hiába nevezik fekete aranynak...
Elektromos autózás, igaz nekünk csak Amperánk van ami hibrid de el kell, hogy oszlassak néhány tévhitet, ingyenes parkolás csak részben igaz azaz egyenlőre 50 városban lehet ezt kihasználni na de meddig, nincs cégautóadó de meddig, már lassan kezdik emelni a hatótávokat ami alapján ez ingyenes, ingyenes töltés de meddig a MOL-nál már fizetős lesz és nem KW alapon ha nem minden megkezdet töltés után kell fizetni nálunk egyenlőre olcsóbb benzinnel tölteni, mint konnektorról náluk és nem kell órákat várni, akku költség nem teljesen igaz mivel lehet cellánként is javítani ráadásul nagyon ritka a meghibásodás, invertert megint lehet töredék áron javítani (villámos, esős töltést nem bírják), a töltő előbb megy tönkre mint ezek, tölteni csak akkor ingyenes ha van szolárrendszer... szerintem én már nem fogom megélni az E autó uralmat nagyon lassú a fejlődés, ráadásul ez a mostani Li technika véges ....
zgi5212018-09-05 15:59:08 //
5850
értem én , hogy az aksipakk drága, legalábbis azt mondják.. :)
de az, hogy a hagyományos autóban levő többezer alkatrésszel szemben töredéke
van egy "e" autóban, mi kerül olyan sokba a gyártásilag? a villanymotor/ok? na, ne :)
egyszer? kb. az évszázad felére
Liquid2018-09-05 15:51:37 //
5849
a fenét....
A villanyautó nem túlárazott, hanem egyszerűen ennyibe kerül előállítani , drága az aksi, és nincs nagy volumen.
A 3-4x-es ár túlmutat a túlárazás fogalmán, még a kormányzati támogatásokkal is messze van. És amint elkezd terjedni, majd jövedéki termék lesz a villany és fizetni kell érte...:)
Gazdag, magukat rettenetesen zöldnek mutatni akaró emberek játékszere a villanyautó, és az is marad amíg nem lehet hasonló idő alatt megtankolni, hasonló hatótávra mint a belsőégésűt. Arról nem is beszélve, hogy a villany se zöld... max Norvégiában.
Majd egyszer megfelelő alternatíva lesz...
zgi5212018-09-05 15:14:19 //
5848
jól látod, a MOL elkezdte a töltőtelepítéseket..
de továbbra is azt gondolom, az ember gyarló, amíg az utolsó csepp olajat eltudja adni..
az 'e' járművek meg túlárazottak, nem véletlen.
azt csodálom, hogy E. Musk még él... (nemrég olvastam az életrjazi könyvét)
zgi5212018-09-05 14:46:40 //
5844
Ez most hogy jött? Az olaj lobby úgy sem engedi, míg van foszilis energia. :)
Az Euro6B még sokáig kitart.. :) Legalábbis reméljük :P
2 db csevegős hozzászólás elrejtve
Chabbi2018-09-05 11:37:50 //
5841
Ha nem is vadonat ujba, de mindenképpen garis legyen az autó.
A hozzászólásokért az Alfa Amore készítői nem vállalnak felelősséget.