olvasgatok a neten és mintha ismerős lett volna ez a kormány

egy két részletet megváloztattak de attól ez még le van másolva a giuliarol

Haddel2016-09-14 19:13:47 //
2150
Negativum ,nem volt ,nagyon tetszett ,csak ha már vennék akkor biztosan nem a legkisebb dizellel venném. Meg nekem volt szokatlan a teszpéldánynak a sötét belseje ,fekete tetőkárpit ,meg napfénytetö sem volt ,igy olyan nyomottnak tünt ,pedig tágasabb ,mint a 159,mert beültem magam mögé ,és több hely volt térdeknél. A fejnél már nem annyira. Meg persze a szedán kialakitás is furcsa volt .A zsigulim óta nem használtam szedánt😃 Viszont az autómata váltó tetszett,azt hiszem 8 sebességes volt.igaz majdnem lenulláztam miatta a tesztautót ,mert próbaút felénél a visszafordulásnál kinyomtam a kuplungot,ami nincs ,tehát a fékbe álltam bele😃😃 Még jó ,hogy mögöttem kellő távolságot tartottak. A kereskedö csak röhögött,azt mondja ,nem számit ,fullcascó van az autón. Mondom ,azért nekem ciki lenne összetörni 😃
D-üzemmódban tök gyorsan visszaváltogatott,ha leparkettáztam.
A kormányzás is nagyon jó ,olyan gokartos mint a 159-nél. Kiváncsi lennék a 180 lovas dizel hogy megy. Volt is bent egy ,az jobb felszereltségü volt,már 18 collos kerekek ,led fényszórok stb ,de azt már eladták. Mondta a faszi ,hogy 2 tesztautót kapott eddig ,mindkettöt el is adta.Amit én kipróbáltam annak az volt az első útja ,akkor szedte le róla a fóliát a csávó amikor oda értem.Sztem ez is hamar el fog menni.
Mi volt a negatívum? Akár általánosságban akár az elődhöz képest?
Nekem a Vulcano Black, ami nagyon bejön.
P Zero-ból azért elég sok fajta van. Ott a Nero, ott a Rosso. Aztán még az utótag nélküli P Zero-ból is van most vagy 3 minta. Ami képet mutattam, azon az igazi sportváltozat van. A QV-re csak ezt tenném.
Haddel2016-09-14 05:54:43 //
2146
Azért ebbe az alap dizelbe annyira nem szerelmesedtem bele😃😃
És igen,utana a haza úton a Bociban is az volt az érzésem ,hogy ez még igy 200e km után is kurva jó autó.
Akkor megvan az új szerelem? Nagyon jó a második kép! Azt kell mondjam, hogy gyönyörű a Giulia, de azért a 159 még mindig odaver dizájnban! Csak egy hiba van a fotón... jobban mutatna rajta egy Rosso a 159 ből is!
Haddel2016-09-13 22:48:32 //
2144
Nekem a nero bejött.
Nekem Pirelli p zero rosso van a QV-n, de nem nagyon győzött meg, túl kemény a keveréke, emiatt kevésbé tapad.
Pedig nem is kérdés, hogy milyen gumit vennék rá, ha ilyen kocsim lenne:

Jorjie2016-09-12 19:37:20 //
2140
Haddel2016-09-08 19:36:06 //
2138
Megvolt ma a tesztvezetés. Egy gyönyörü rossoval ,ami még szűz volt,akkor szedte le a kereskedés tulaja a fóliát az ülésekröl amikor megérkeztem. Az alap ,150 lovas dizel ,automata váltóval. Érdekes ezzel a gyenge motorral se tünik lustának ,érződik,hogy sokkal könnyebb ,mint a 159. Kényelmes ,csendes ,sok különbség van ,a d és n üzemmód között is. Nekem tetszett,álomautó😃

Komoly! :) Nem is fékez :)
jroobi2016-09-07 15:10:03 //
2135
Nekem tetszik!!!!
Jó lenne, ha megcsinálnák...

Haddel2016-09-06 20:33:21 //
2134
Megtisztelsz uram!😃 Megosztom majd a tapasztalataimat. De várom már nagyon.😃
Kiváncsi vagyok a véleményedre.
Haddel2016-09-06 19:36:26 //
2132
Áá gyerekek,be vagyok sózva,csütörtökön megyek tesztvezetni 😃
Bence2016-08-26 10:56:11 //
2130
Haddel2016-08-25 05:53:59 //
2129
Sajna qv nincs ,valami alap kormos lesz😃 Tudtam ,hogy számithatok Rád!,)
Gondolom bejelentkeztél egy QV-ra. :o) Ha már lúd, legyen kövér! Ha egy jó navigátor kell esetleg, én épp ráérek...úgy kb. bármikor!!! ☺ ☺ ☺
Kazes☻2016-08-24 20:33:34 //
2127
Én is láttam... vééégre! :)
Haddel2016-08-24 20:16:27 //
2126
Haddel2016-08-24 19:15:44 //
2125
Pár hete ,az osztrák alfa oldalon próbavezetésre jelentkeztem,csodálkoztam is ,hogy semmi válasz. Ma kaptam egy emailt ,hogy már többször próbáltak hivni ,valószinüleg rossz telefonszámot adtam meg,jelezzek vissza ,és tudok menni bármikor kipróbálni a Giuliát😃 Már csak ki kell találnom mikor alkalmas.
Üdv mindenkinek,nem tudom magamban tartani, ezért megosztom veletek : ma volt szerencsém kipróbalni egy Giuliat 180 LE Super felszereltségben, le vagyok nyűgözve, a beltér , a kormány, az anyagok használata , bár a lükvercz azt egy picit szokni kell ... , helykínálat , ment mind az álat, végre ugy éreztem magam mind a régi 156-osomban, a jó alfa szokáshoz híven raktér - csomagtartó az van most rendesen / 480 l / de a nyilas ... öszintén engem nem erdekel. Volt ott egy alap is, az is megtette, igaz ez nem 136 LE volt hanem 150 LE, gyönyörűek, csak az én kis Hollóm / 159 SW / meg ne sejtse. Ott volt a 6,5 éves leányom is Kincső, az Ő szavaival zarnám ezt a pár sort : - apa, vigyük !!! Most már megint van a családom után miert dolgozni , mire keresni, mert : KELL !!!
És még utóiratnak : szerencsém volt egy 4C-hez is, itt megint leányomat idézném aki most kezdi az alap iskolát : apa, de őszintén, most ezzel akarsz iskolába hordani ? Na jó, mert ebben elöl ülhetek és csuda szép ez a alfa, ezt is visszük? Váalaszom : - sajna nem de megigérem hogy visszajövünk értük...
Nagy kár szerintem. :/ Meg mondjuk szívesen nézegetném a sok gagyi reklám helyett :D
Tedi2016-08-14 21:00:31 //
2120
Itthon nem nagyon fogják. A fő piacokon megy a spot, itthon nem.
TV-ben reklámozni nem szeretnék a Giuliát? :)
Haddel2016-08-13 20:04:49 //
2118
Kazes☻2016-08-10 20:49:22 //
2116
Mondjuk gondolom mindegyik hazabeszél. A németek a németet védik, az olaszok meg az olaszt hozzák ki jobbnak. Valószínűleg az is számít, hogy ki mit tart fontosnak egy autóban. Azért ebbe a négybe szívesen beültem volna egymás után menni egy kört, mert úgy lehet igazán érezni a különbséget. Tényleg kíváncsi lennék milyen egymás után vezetni és első kézből tapasztalni, hogy miben másak. Egyébként mivel pont a menettulajdonságok és a stílus a preferencia nálam, elég valószínű, hogy a Giulia jönne be legjobban.
Egyébként ugyanazokat mondták, amit eddig is hallottunk. Egy-két anyag lehetne jobb, de egyébként nagyon rendben van. Az összeszerelés minősége a BMW szintjén van, de nem éri el az Audi minőségét. Negatívumok közé sorolják, hogy nem parkol be magától, míg a többiek tudják ezt az opciót, vagy az infotaiment jobb a németeknél. De ezen felül valami űber nagy különbség van az Alfa javára. Minden szempontból, vezetés futómű, ahogy mondták, más ligában játszik. Ezt a nimbuszt próbálják tönkretenni a német újságírók ha tudják...
Olasz tolmács és idegenvezető vagyok:)
Liquid2016-08-10 10:05:17 //
2112
tud olaszul :)
Most nem tudom, hogy csak poénkodsz vagy tényleg tudsz olaszul, mnidenesetre a többieknek,
megtaláltam youtube-on is a videót. Itt be lehet kapcsolni a feliratot, ami alapértelmezetten olasz, de lehet rá kérni angol fordítást. A lényeg í]y már talán kimazsolázható.
Kazes☻2016-08-10 09:07:45 //
2110
Hehe... 2104.hsz. :)
Egy kis "magyar". http://www.autoszektor.hu/hu/content/forradalmian-uj-fekrendszer-keszul-budapesten-interju
Én értettem minden szavát, az Alfa vezetésben és fékekben egy másik földrészen van, sokkal jobb mint a németek, technológiai fejlettségben viszont még valamivel alatta. Anyagokban a BMW-vel egyenértékű, az Audi valamivel felettük áll. De egyértelműen az Alfa a legjobb köztük, vezethetőségben közelébe nem érhetnek a németek.
emGéza2016-08-08 12:22:43 //
2105
Nem sok helyen rémizgetik az autósokat ilyen képekkel ! :-(

Végre nem felejtettem el , hogy képesítsem . :-D
Kazes☻2016-07-27 10:54:27 //
2104
Kócosw2016-07-26 20:13:34 //
2103
Ma egy nemlétező helyen randiztam a Julissal.Szántam rá időt nost jobban átnézni.Akadnak még gyerekbetegségek jócskán ,de egy tény,továbbra is iszonyatosan bejön és olyan lesz egy ilyenem érzésem van.Az egyik számomra fura részlet,vagy csak láma vagyok dee nem találtam back gombot a tekertyü mellet,csak a menü gombbal lehet visszalépni,de nem egy szintet,hanem direkt vissza a menübe.A válto utja rövid de olyan fura kicsit akadós volt a valtaskor,de lehet csak ennél a példánynál.Kicsit szorosan jár a motortér nyito kar is mintha a bowden nem csuszna rendesen ,érdekes megoldás ,elsöre nem tünik hosszu távon stabilnak -ami az anyagát illeti -a müanyag kis kar.Dehát ezek mindmind aproságok amik a szériában is kiküszöbölhetök.
Haddel2016-07-26 19:30:50 //
2102
A hozzászólásokért az Alfa Amore készítői nem vállalnak felelősséget.