Nem, mert a C oszlop takaró körbe van patentelve. S épp a kalaptartó alatt van egy csavar is. igaz ezzel a módszerrel nem próbáltuk még, de eldobós C oszlop takarónál megpróbálható:)
Ez az egy fénykép is elárulja, hogy nem sok kasztni elem maradt épen. S Tsiga lentebb válaszolt ismét:)
De a tetőlemez kifúrásához, E/H szélvédő is kivág, H sárvédők is leszed.
Ennek a menete lentebb. + az A és C oszlopokból ki kell kendácsolni a púrhabszerű anyagot, hogy be lehessen fűzni a vízlefolyó csöveket is....
Ha szólsz, akkor nálad nem veszem le ezeket. Van flex... :-D - nekem csak ez nem esik le elsőre. Vagy arra gondolsz hogy az enyém már úgyis Vágóhíd?? :) Mert akkor teljesen igazad van.. :P najó nem is :)
Az ülést azért, hogy kivegyed a kalaptartót. A kalaptartót azért, hogy levegyed a C oszlop belső burkolatát. Mögötte ott a 2 csavar, ami a sárvédő fölötti 2 kis lemezt tartja. Azok alatt vannak sárvédő csavarok.
fasztra király
az enyém nem rohad, pont tegnap kérdezték friss a fény rajta? jah, épp 18 éves. :)
v6-al semmi. most foglaltam pont össze a történteket a blogban. ott van az "új" motor is.. :) jah, ma vonattam ki forgalomból is.
talán most szombaton lesz rá késztetés hogy kiderüljön végre a vezérlés ment-e ek rajta? nem idegeskedek. majd alakul. egyszer. talán. :DD
Néztem ezt az összetört 155-öst és felmerült bennem, hogy vajon egy napfénytetőt hogyan és mennyiért lehet beműteni egy telitetősbe... Csinált már ilyet valaki?
Az ülést azért, hogy kivegyed a kalaptartót. A kalaptartót azért, hogy levegyed a C oszlop belső burkolatát. Mögötte ott a 2 csavar, ami a sárvédő fölötti 2 kis lemezt tartja. Azok alatt vannak sárvédő csavarok.
Ha szólsz, akkor nálad nem veszem le ezeket. Van flex... :-D
Akkor máshogy mondom. Ha rendesen ki van vágva és újrahegesztve a lemez, és rendesen le van kenyve vegyszerrel, akkor nem kéne rohadnia egy éve alatt...
Veterán autóknak nem 15k lett volna ez a módi.:(
Veterán autót szétszednek csontig, homokfújják...
Veterán autókkal nem illik 15-20000km-t menni sem évente.
Veterán autókkal télen fűtött garázsban is illik állni...:)