Mutasd

>> Esemény2022-11-18

Hol is kezdjem..

Reggel beindítom a garázsban, élvezet hallgatni a dorombolását, ahogy nagyon csöndesen tudatja hogy nem 1.3vvt-tdi bármi... hanem az a bizonyos talján DNA birtokosa ébredezik:)

Szépen kihajtogatom a garázsból, tükör ki, tükör be, centi jobbról-balról, tükör ki, kapu nyit.. a régi autót kabátban vezettem rájöttem ezt nem kabátban kell vezetni, csomitartóba kabát be:)))

Kapu zár, pianoban elkezdek gurulni, szépen jönnek a hangok, halk öblögetés alacsony fordulaton mennyire szeretem ezt a hangot, ki is kapcsolom a rádiót.

Aztán az első emelkedős szakasz előtt D-be rakom, ne 1500 RPM-el menjem már fel hideg motorral:) Érzi a paripa vissza is kapcsol:)

Utána beállok a hetesen a dugóba és visszarakom A-ba, start/stop kilőve, követő tempomat benyomva 12-vel gurulok.. jé itt egy KV igyuk ezt meg..
Ja igen a fogyasztás is 12 na hát ezt még fel kell dolgozni, de ugyen nem erre vettem csak az a fánya takonykór, hát így ugyehogy nem lehet biciklizni:)))

Most hogy az első sokkon túl vagyok, hogy mennyibe kerül, hogy mozog, milyen új, egy karcolás ne essen rajta jaj milesz.. néha már autóként használom:)

Nem a városban egyszerűen nincs neki hely, baromi élvezetes még tötyögni is vele de vajon ő szereti ezt? Vagy egykedvűen megcsinálja ha kérem, de nem erre született.

Olyan mint mikor a lepedőgyűrés istennőjét beállítod a tűzhely mellé, hát hülyén néz ki na :D nem mondom szép, de tényleg, nincs jobb ötleted?:D

Na így néznek rám a forgalom résztvevői is, megnézik elölről hátulról, némelyik nagygázzal tovább áll. Köszönöm én jól vagyok:)

Nyomkodom az érintőkijelzőt, közben a tempomat lágyan nullára fékez, majd elindul (Karotta is megmonda márpedig ilyen nincs benne) :) Nem baj ő is örül a villany "tárkonyos-mákos" porsche-nek én is a kis "dínó" Giuliának, ha ennyi lenne a világ összes baja mindenki "jófej" lenne:)

Na aztán hogyhogy nem megürül az előttem lévő sáv, és épp mellettem sincs senki aki majd azt hiszi épp versenyezni. akarok.. :D
Mód: Dinamic Váltó: Manual, lágy 1-es padló 2-es kiforgat és utána csak pakolgatom, csoda:)
Csak odaég ma is a kaja, mert a tűzhely egyedül maradt:D:D:D

Egyépként mivel a másik autót eladtuk nagyon gyorsan így egyetlen és családi autónk lett a kis Piros jövevény:)

Fel kellett dolgozni lelkileg, hogy most akkor vigyek üvegeket a hulladék udvarba, meg keresztapám kéri az ütvefúrót vigyem el neki, meg bolt mellett helyet keresni... hát ezt is lehet úri módon, ez kellett nekem így is van:)))

Aztán megérkezek egy ismerőshöz, beállok szokott módon a kertbe, rohan a feleésge hogy zárja a kaput mert ne lássák:D
Sandán néz rám hogy ez mi?:D Szerinte ilyen autók a vigalmi negyedben kerülnek elő szombat esténként, ez ilyen csajozós autó nem?:D:D:D

Mondom DE:) Mivel van négy csajom otthon, ha kiszámoljuk minden ülésre jut egy, ezért ez nekem kötelező felszerelés:)

Felesége elismerően bólint, "jól kivágtad magad" :) Én csak mosolygok.

A vigalmi negyed nincs célban, a hétvége stimmel, erre vettem:)
Aha.. hát igen.. most cserélt motor a ford transit-ban 4 millió volt... mondom igen ja ilyenek ezek.. gyorsan megnyugtatom hogy a transit pénzt keres, visszahozza, sok pénz de ja...

Az az érzésem hogy Giulia asszonyság, süldő csikó, családi zsebferrari, nyálat csorgatók és erőszakos bámészkodók álma:)
MINDENKIBŐKL KIHOZZA A VALÓS ÉNJÉT!!

Aki gyanakvó abból azt, aki érzelmes abból azt, aki irígy abból azt, aki együt tud örülni a másikkal abból azt, bár csak ilyen emberek-lennének-mindenkik:)))
A többieknek meg ott van a 200ló a turbo meg az összes elektronika, amivel szépen gyorsan arréb tudok állni ha szükséges:)))

Szerelem!!! az ötödik:)

ui:
A legkisebbik lányomnál valami történik, ha megjelenek először üdvözöl, aztán vegyem fel, aztán 5 percen belül Attó attó, brümm brümm.. legutóbb ki kellett vinni a garázsba hogy belemászhasson, kivittem kulcs nélkül de az összes kilincset fogdosta, hát kivittük a kulcsot is, persze addigra minden is ki volt nyitva:D:D:D

A legkisebb Alfisti a családban:)))