ha egyszer is rászánnám magam egy új giuliára, akkor montreal zöld lenne, ez lesz az EU-ban sima Giulián is? Pár hete néztem és akkor csak GTA-n volt opció
Hát amúgy kb tényleg 5 év múlva lenne aktuális a Giulia vásárlás nekem 😊
Kivétel ha hirtelen nagyon sok esküvői melóm nem lesz sajnos vírus rendesen belenyúlt ebbe is :/
2.0 benzint akarok majd és Rosso-t 😁
Illetve a Brerát mellette megtartom nyilván 😁🍀
Tavaly nem lehetett bár még idén sem lehet :))) Lassan nálam is 50e igaz még csak 2.5 éves de tavaly mi sem mentünk külföldre...kivi leszek mikor tudjuk összehozni a Milánói túrát, ha pl oltás függő lesz akkor nekem off...
No téli gurulók fent de minek szikrázó napsütés 8 fok :))))
Teljes bőrápolás, és puceválás, fékek ellenőrizve nincs a tárcsának válla se kívül, se belül a betét is kb félutas, a nyári gumi kb 4mm, gumik leápolva ugye már nem ez a felni megy fel :)))
Ebéd és kirándulás..
Nálunk is ez volt az alap definíció :-) Aztán kiderült hogy sose volt így, csak szokásjog alapján volt az én autóm a fő . Valójában a fő autó aminek mindig működne kell, ami naponta megy, és nélkülözhetetlen. A fő autó, amivel dolgozok, és amivel kirándulunk :-)
Az egy nagyon szerencsés dolog, hogy ez a fő autó két autó lehet.
És annak örülök legjobban, hogy kicsit külső behatásra is, de nem hoztam meg azt a kompromisszumot hogy ne Alfa legyen bármelyik is. Így nincsenek elpazarolt pillanatok és kilométerek, nincs érzelemmentes A-ból B-be jutás, nincs 'másod autó'. Csak Alfa van, kedvenc útvonal és élmény :-)
Kérdés! Giuliára Nankang gumit veszel? Egy olyan autó, ami tud menni, futóműve, féke partiban van, megéri a jó gumit! Amelyikkel ha 200-ról kell fékezni megáll, es nem válik tojássá. Mellette nagyobb kanyarsebességet lehet elérni.
Kisebb teljesítményű városi "rohangáló" autóra a 4 évszak a legjobb!
Nálam a másod autó az asszony fosadéka amibe méla undorral ülök bele, ami elvisz A-ból B-be, semmilyen pozitív reakciót nem vált ki, csak van, mert kell hogy legyen :)))