Imerem a kereskedést. Imprortőrtől vásárolja csomagban az autókat.
Volt 1 éve is egy kék manuális váltóval. Azt 8 ért akarta adni, fél év műlva 7,2-nél láttam utoljára. Van most 3 Giu meg egy Stelvio. Ezek voltak az újságíróknál teszteken.
Még 2-3 év és lesz jó benzines 5-ért. Majd akkor szóljatok! :-)
Pappast anno felhívtam amikor még nem tudtam eldönteni Giu vagy Stelvio egy Misano kéket hirdettek 14 körül újonnan nagy xenonnal barna bőrrel ... 14-ért elhozhattam volna ...
Inkább fullosnak mondanám, most nézem a leírásban ott az eredeti ár : 57850EUR
Mindent benne van kb, csak bénaság, hogy bő 1M-ért a luxus csomagban bőr és fabetét jár ezerrel, de csak alap ülés van. :-)
jaja, ilyenek ezek az árak -
én ezzel szemezek veszettül, mert tuti engednének még belőle, és 12.5 körül talán meg is lehetne szerezni, úgy meg piszkosuljó ajánlat: Giu Veloce @ Pappas
Persze fene belém, hogy nem tudom végre meglépni...
(a lányom meg nyarvog, hogy a Giuliettát ő mennyire szereti, ne adjam el :D - persze a hátsóm nem fér el az ülésben rendesen, az senkit se érdekel itthon :D )
ezt is ott árulják, kategóriával jobb. (pl. automata) nekem gyanúskák ezek a P-s rendszámok akkor tájt még az N végefelé járt. nem egészen 2 év alatt elég sokat beletekertek. nehezen hiszem, hogy az itthon..
Benzinest csak azért sem, mert nincs. Lapozd fel az autoscout-ot :-) Pár 40-50e km-es futású van eladó. Tény, hogy jól tartják az árukat, nem olcsók. Majd ha lesz több a kínálatban, olcsóbb is lesz. Szerintem inkább a benzines értéktartásában köszön vissza a dízelgyűlölet. A dízelek áresése szerintem nem extrém, annyi mint eddig is. De a hozzáértőnk megmonnya majd :-) Tény, hogy 10 körül 0km-es tűrhető felszereltségű 2.2D Super-t el tudsz hozni, benzinesből viszont csak full alapot.
Benzinest ennyiért nem kapnál. Ez az alacsony ár, a dízelgyűlölet, és a 150 ló miatt van. Mondjuk ha egy alapkivitel, az 9 körül van. Ha a két evet, és a futásteljesítményt vesszük alapul, kétmilliós értékvesztés nem is olyan sok.
Egyébként az enyém is céges volt.Az öreg bevitte a cégébe.Megjátszhattam volna én is,hogy beviszem de így is pont két új céges kistehert vettünk,nem hiányzott a cirkusz.
Azt tudom :-) A lízinget egyelőre nem mertem bevállani, vannak aggályos pontjai a dolognak, plusz az új normálisan felszerelve nekem sok. A legegyszerűbb variációra viszont nem gondoltam :-)
A kínálat azért nem túl nagy, szóval idő lesz mire találok jót. Amit linkeltem, az is már fújkálva volt 'karcok' miatt. De legalább nem sunyiba nyomják, hanem előre közlik. :-)
Oké csodák nincsenek, de jobb vétel még lehet.
Itt rengeteg autoház kapcsolatban van egymással és ha nincs náluk az adott típusból eladó akkor szálitatnak oda hogy legyen náluk, ezt ott mondták ahol a giulia vettük
Lehet hogy sok bemutató autó volt ahogy az enyém is,Az Fca Frankfurt hivatalos bemutató autója volt, Rengeteg van amibe bele tesznek pár ezer km és hozzák az újat