Mutasd

>> Egyéb2009-08-23

Persze szerelőt azóta sem látogattunk, kopogás elmúlt, a lengőkar hadd lötyögjön, így is szépen sikítozik a körforgalomban...nomeg fontosabb feladatai voltak mostanság a verdának.
Múlthéten egy komplett nappalit hozott el egyszerre bútorlap formájában, néhány órára rá jóbarátom esküvőjén prezentált mint a vőlegény tanújának hivatalos szállítója.
Teherautó és exkluzív limó egyben :-)
Most hétvégén pedig családi kiránduláson voltunk Csengerben.Itt pedig bebizonyította, hogy mennyire brutálisan keveset bír fogyasztani. Visszafelé jövetben gondoltam 10 litert rá kéne önteni, hogy ne kelljen centizni..aztán lusta voltam mint mindíg. Ez a dög nem tudom mennyit kajált, de 5l alatt jóval, az tuti. Hazáig a tankolnikék lámpa sem villant be, a hangja pedig szépen kisímult. Unta már a sok várost. És nincs neki megállás...kedd Budapest, Szentendre, szept elején Bajna, meg közben ha melóügyben menni kell. Remélem pénteken végre összejön az a lengőkarcsapágy csere. Ja, és túl a 160e km-en. Múlthéten fordult át, azóta már a 161-ediket közelítjük :-)