Üdv Mindenki :) Olvasom minden nap a fórumot,tehát nagyjából képben vagyok :))))
Olvastam,hogy Giuntininak van-volt gázolaj problem. Nem tudom,hogy nekem ehhez van e köze a 147-nek,de szombaton tankoltunk,Auchan Smart gázolajat. Nem szoktam ott tankolni,de volt már rá példa,de akkor csak sima gázolajuk volt. Most teleküldtem a jobbikkal,és azóta 30-40 km után megáll,gyújtás le-vissza és mintha mi sem t9rtént volna. Valamikor sűrűbben áll meg,van amikor 2 óra alatt egyszer sem. Hibakódok a fotón,ez mai 3szor állt le,de van hogy csak 1-2,2-4 befecskendezőt ír.
Először akksira gondoltam,aztán a gázolaj minőségre,de ma reggel megfigyeltem,hogy egy hosszabb pályázás után kezdi el,városban voltunk vasárnap és egyszer nem állt le,ahogy kiértünk a nullásra 20km és kezdődött. Egy offosom csinált hasonlót,ott üzemanyag szivattyú volt. Hallom hogy búg gyújtásnál,de mintha erősebb lett volna a hangja. Sokan vagytok itt akik jóval okosabbak mint én :) Valami ötlet? Szombaton utaznánk,de így kicsit gáz.