Üdv Urak!
Ma több óriási meglepetés ért.
Kora este elvittem kicsi
feleségem 147-esét olajcserére a szerelő haveromhoz. Már indulás előtt furcsa volt a feleségem ingerült kirohanássorozata, hogy "
csak olajcsere!", "
semmit ne szedjetek szét!", "
ismerlek, te mindent csináltatsz, azt is amit nem kell!" stb.
Hazaérve mondom neki, hogy minden rendben, ránéztünk a vezérlésre, az is rendben, olajcsere letudva, stb. Majd leírom e-mailben a dolgokat, meg átküldöm a fotókat, azután majd szépen megszerkeszted a blogod.
Erre ő: "
Legközelebb nem fogsz kihagyni! Én fogom vinni! Ha te alá tudsz feküdni, én is aláfekhetek!"
Szóval 1)A feleségem egy stramm csajszi, akit nem riaszt vissza az olajtól csucsogó ruha. Nem gondoltam volna, hogy több mint 10 év után számomra ismeretlen, ennyire új oldaláról ismerhetem meg. Mindenesetre most még jobban oda vagyok érte és nagyon büszke vagyok rá!
2) Mindezt az váltotta ki belőle, hogy ALFA-tulajdonos lett. A Fiesta-ját le sem sz@rta. Szóval srácok, az alfa-vírus nem csak városi legenda, nem csak buta szófordulat az alfások között. LÉTEZIK és FERTŐZŐ! Ez ma bebizonyosodott.
3) A feleségemnek decemberben vett 147-ben a vezérlés a 62-ezres szervízkor valóban ki lett cserélve. Ma bekukkoltunk. Dayco szíjj van benne - tehát nem a gyári - és még látszik rajta a felirat. Az pedig információim szerint a dayco esetében igen hamar eltűnik.