Ja az más. Nekem a 16v-n majdnem mindenhol szivárog, pont annyira csak, hogy tiszta kosz legyen állandóan a blokk. Meg egy szerelő ismerősöm mikor meghallotta, hogy 155 van egyből arra kérdezett rá, hogy olajfolyással hogy állok. Ebből következtettem, hogy annyira egyszerű sterilre összerakni :)
Egyébként most a vezmódot vezérlő mágnesszelep környékéről volt szó. A 8V-ben ez könnyen hozzáférhető, nem kell bontani hozzá, két csavar fogja, és szeret mellette dőlni az oil.
Gyárilag asszem nincs is ott tömítés.
"ha most azonnal kell neki, és szétszedett autóval nem tud érte menni?"
ez a helyzet szerencsére nem áll fenn.. :)
lehet, h hvégén kell majd, mert lszűrőt kellene cserélni, aztán gondoltam rendbe rakom kicsit a szívóágat...
meglátom, melyik megoldás lesz végül, de köszi az infókat...
Mellesleg mindig elfelejtek képet csinálni Neked a vez módosító környékéről, mert vmikor tavaly kérdezted, h hogyan lehetne azt letömíteni normálisan. Én sárga hő- és olajálló pasztával kentem meg, még vmikor nyáron, azóta jó volt, de épp a napokban néztem, h megjelent már egy vékony olajfolyás a házon kívül... :)
annyira nem rossz azér a helyzet. Múködik a JAS, csak gondoltam a füstre és az égettszagra való tekintettel inkább nem használom, hanem szétszedem. Kiszedjem neked az ABS cuccait? úgyis ott matatok :D
LMM-et szokták azzal tisztítani nem? mongyuk lehet egy kis koszt leszedne a pillangó szelepemről is, de most nem ez a legnagyobb bajom. Abban mondjuk igazad lehet, hogy ha már úgyis szétborítottam, akkor ne rakjam össze retkesen :)
Igen tömítés, de azt nem cserélek az utcán... legalábbis én most úgy sejtem :) Az sem mindegy melyik, bár ahogy nézem sokat nem kell találgatni, folyik az összesnél :(