Tagok >> Gabesz101 >> Giulietta 1.4 TB MultiAir

Giulietta 1.4 TB MultiAir - főkép

Blog

2024-01-10
Olajcsere és javítások

Közel a nálam töltött első 7.000 km-hez megtörtént az olajcsere (Liqui Moly), valamint a szűrők cseréje (olajszűrő, MultiAir szűrő, levegő szűrő, pollen szűrő) és az ózonos tisztítás. A hátsó ablakmosó csöve el volt repedve, ez javítva lett, valamint hátra hamarosan kapni fog új elektromos kábele Tovább »

2023-12-07
Akksicsere

Az akkumulátor már kezdett gyengélkedni és a télnek nem akartam nekimenni egy régi akksival, szóval cserélve lett egy új Exide Start-Stop AGM 62AH 680A (EK620)-ra. Tovább »

2023-11-08
Gumicsere

Pár hónappal ezelőtt a defekt miatt az egyik tengelyen lett cserélve a gumi, most a tél előtt a másikon is lecseréltettem, elől és hátul is egyformán megfelelő minőségű gumi legyen az autón. Michelin CrossClimate 2 (225/40/18) került fel, ahogy a másik tengelyre is. A szerelést a Római-Gumi Kft. Tovább »

2023-09-02
Hátsó ablaktörlő hibájának javítása

A hátsó ablaktörlő típushibája is javításra került, így most már törlés után a kezdőállásba tér vissza a lapát. Ezzel együtt megelőzés végett az első ablaktörlő forrasztása is meg lett csinálva, ha már hozzá lett nyúlva, így azzal sem lesz gond már. A javítást Csadó Imre végezte. Tovább »

2023-08-28
Vízhűtő, klímahűtő csere és klímakaranbatartás

Megtörtént az első nagyobb szerviz: - Vízhűtő: repedés és minimális hűtőfolyadék fogyás volt tapasztalható, így egy új vízhűtő került beszerelésre. - Klímahűtő: a gyári volt még az autóban, már nem volt jó állapotban, így ez is lecserélésre került egy újra. - Klímafeltöltés, tisztítás, szűrő cs Tovább »

Autó adatlap

Fotóalbum