Mutasd

>> Szerviz2010-11-06

Beszereztünk 1 pár téli gumit. Ami elöl volt, már nagyon a végét járja. Igaz, hogy volt rajta minta, de csak 2mm. Szóval elég közel jár a kopásjelző. Ugye télinél viszont nem jó kicentizni. Szóval a tavalyi Hankook W440 Icebear- hoz lett volna még 1 pár. Sajna a gumis nem tudott volna adni, csak decemberben. Pesten 18 pénz lett volna. Inkább Semperit Speed-Grip ment fel, ami csak 300-zal volt drágább.

 
>> Szerviz2010-07-04

Ugye a bal első ajtóm felső zsanérja el kezdett kiszakadni a helyéről. Multkor a kilincs cseréjekor észrevettem, hogy nem csak kint rossz a helyzet, hanem már belülről is látszik a kiszakadás. Ráadásul elkezdett rohadni is a hegesztés helyén is. Tehát nencs más hátra, mint ajtócsere. Marklar adott nekem egy ajtót cserébe az édri melóért. Ráadásul be is hegesztette nekem. Ki kellett glettelni a sérüléseket. Viszont most tökéletes lett. A fújást nem tudom, hogy hol ejtem meg, de lehet a munkahelyem lesz a megoldás.

 
>> Szerviz2010-05-03

Tegnap temetőbe mentünk húgommal. A Kozma utcai temetőnél szokás szerint nagy volt a káosz, tehát kénytelenek voltunk beállni a sor végére. Nekiálltunk beszélgetni, meg zenét hallgatni, amikor ránéztem a vízhőfok jelzőre és kb. 105°C-ot mutatott. Félreálltam sürgősen. Vizsgálódás után kiderült, hogy a ventilátor kapcsolója nem megy, mert amint rövidre zártam a csatit, azonnal elindult. A mázli az, hogy idejében észrevettem és semmi sem keveredett össze. Tehát nem lett hűtőolajam sem kenővizem. A szokott helyen megnéztem, de az Unixnál nem volt raktáron. Tapasztalataimból kiindulva ami nincs az Unixnál az kb. 2 hónap, mire lesz. Annyi időm meg nincs. A Bárdi katalógusában találtam olasz gyártmányút, bár a gyári bosch is kibírt 18 évet és 1 hónapot. Az Orzy útra nem akartam bemenni, tehát maradt az újpesti kirendeltség. Ott közölték, hogy csak egy fajta van. Pont az kellett nekem. A rövid munkanap után bevitettem magam a Norautohoz, ahol beszereztem spec. alumotoros autókhoz való fagyállót.

 
>> Szerviz2010-04-22

Szétjött a kipufogó. Atyám mondta, hogy valami nem jó, de traktorra nem számítottam. A rendszert tegnap szétszedtem és ma meg lett hegesztve. Kapott új bilincseket, meg új felfüggesztő gumikat. Most visszatért az eredeti csöndessége.

 
>> Szerviz2010-03-23

Sikerült szétszedni a hátsó zárbetétet. Igencsak megszenvedtem vele, mert a zár felől próbáltam szétszedni a zárat, de ha lehúzom a hátsó kupakot, akkor csak egy zégergyűrűt kell eltávolítani és ki lehet húzni a zárbetétet. 3 óra volt a mutatvány a 15 perc helyett. De ez most összejött és a gyújtáskulccsal működik.

 
>> Szerviz2010-03-10

Egész télen direktszűrővel jártam. No nem azért, mert nem telik gyári, hanem mert lusta voltam kicserélni. Így jártam meg kétszer Münchent is. A szűrő tisztító folyadékja persze elfogyott, de nem erre. Kénytelen voltam a lelki üdvömért tisztítószettet vásárolni. A Bárdiban nincs, az Unixnál meg csak K&N van jó drágán. Eszembe jutott, hogy a szűrőhöz a csöveket, meg a könyököket az M3 kivezetőjénél a Boombasticnál vettem. A neten persze nem találtam. Ma hazafele beugrottam és szerencsére volt nekik még 1 db szettjük. Piros színű olajjal. Most végre lehet szűrőt puceválni.

 
>> Szerviz2010-02-20

Elfogyott a motorból az olaj. A minimum-jelző nem működi szerintem. Kénytelen voltam venni bele 15W40-est, de csak utántöltés erejéig. Csak 1300 km-t mentem vele és nem is hajtottam meg. Most jobb idő lett és lehet olajat cserélni. A gyárit most nem tudom megvenni, helyette Castrol megy bele, de már 10W40-es. Kap természetesen olajszűrőt is. Hogy nem follyon el az olaj, meg kellen húzni egy csavart a vízpumpa mögött, csak marha nehezen lehet hozzáférni.

 
>> Szerviz2009-12-05

Zöldkártya kellett, mert lejárt. Kicsit kellett trükközni, de meg lett oldva. Ez 1 évig jó, a vizsga meg 2 évig.

 
>> Egyéb2009-11-14

Beszereztem 1 pár téligumit. A régi felnik gumistúl Marklarnál landoltak, ő meg adott helyette 4 db 15-ös vaskereket. A fehér felnik ET-je 37, a lemezfelni viszont ET49. Kicsit beljebb került a kerék így, de viszont jó így. A végösszegben van kemény 1600 pénz szerelés is a 2 gumira.

 
>> Szerviz2009-07-15

Kicseréltem az üzemanyagszűrőt, mert mióta megvan(2000) nem lett cserélve.