Mutasd

>> Tuning és extra2017-08-05

Mivel a kormányom eléggé kopott és öreg volt, így arra gondoltam, hogy újrabőröztetem. Mivel nem akartam, hogy amíg megcsinálják a kormányt, ne tudjam használni, így elkezdtem bontott kormányt nézni, hiszen párezerért kapok, és egyszerűen csak kicserélem, amikor kész.
Múlt héten el is jutottam az Alfadepo-ba, ahol is belebotlottam egy egész jó állapotú TI kormányba, így végül azt hoztam el, és rátettem egy autószerelő barátommal pénteken. A kormánycsere egyébként elég egyszerű és gyors, nem volt semmi komplikáció.
1-2 évig biztos jó lesz még, utána pedig majd bőröztetem ha kell.
Költségek:
Bontott TI kormány: 18.000 HUF
Szerelési költség nincs

>> Szerviz2017-08-05

Már 3 hete, hogy az autót elhoztam Sopronból, az első héten semmi említésre méltó nem történt, utaztunk együtt 1000km-t.
A vásárlás után 2 héttel már érezhető volt, hogy az eddig kátyút alig látott futómű nem szereti a miskolci utakat. A vásárlás utáni nagy átvizsgálás során kiderült, hogy elől lógnak a talpasok, hátul pedig szilenteket kell cserélni. Ezek a jövő hét folyamán lesznek szervizelve (erről majd külön poszt lesz).
Ezen kívül a tegnapi nap folyamán az akksi testzárlatos lett. Bikázás, hazamenetel, azóta is mindig pöccre indult, de természetesen ma tettem bele új akksit.
Költségek:
Az átvizsgálásért nem kellett fizetnem
Exide Premium 61AH: 25.000 HUF