Egy érdekes szösszenet a nyári útról. Montgenevre városába reggel ez a látvány fogadott:
A sportboltból kiment az eladó megnézni PHuBi-t és körbe is fényképezte :-))
Még valami, a zárnál nekem többször előfordult, hogy a nyitó pöcökhöz a zártól felfelé vezető fémrúd (drót) finoman elhajolt és egyszerűen befeszült a helyére. A motor nem volt elég erős a mozgatásához. Levett kárpittal próbáld ki.
A kárpit leszedését megkönnyíti ha kicsavarod a pöcköt.
Semmi extra. Van pár csavar: Kapcsoló mögött, tükörháromszögben, a kilincs alatt, a kesztyűtartó alsó részén, az ajtó oldalán. Aztán csak le kell emelni a patentekról.
Az ajtókárpit leszedésnek van valami trükkje?
Le kell szednem, mert a központi zárnak van valami baja.
Nyitásnál és zárásnál is valami beteg villanymotor hangja lett, és nem is tud bezárni, csak szenved.
Agusztus 5 mehet bár a feleségem nem örül neki mert a kicsi szülinapját ünnepelnénk az nap.Lett két ötletem még! A mediterrán partyi elött , közben , vagy után 08.11-én.Esetleg a korábbi Selénia Rally útvonal bejáráson 09.08-án?Rossz ötlet?
Meglepő volt tegnap látni, hogy milyen sok Spider volt Zánkán. Több szlovák rendszámos is volt. Szaporodunk :-)
...és ami a legfontosabb, megvolt a "Nagy Találkozó" is :-)))
Nem biztos hogy a lábaival lesz gond. Mi van ha a belsejében van valami kosz? Nekem PHuBi-ban a km nullázó és a tanksapka nyitó gombban keményedett bele a zsír és az nem hagyta kapcsolni.
Köszi, ezt még nem próbáltam. Legközelebb megnézem, mert reggel persze beindult! Én egyébként az ECU fele gondolkodok, mert a múltkor ugyanez volt: akku le-fel, pár óra és jo.
Sajna ez nekem is így volt... aztán egy párásabb napon itthonról simán elindultam... jöttem-mentem... aztán a Campinál kicsit vacakolt, de végül indult... és még volt egy út Budaörsre, de onnan már sehova...
Ettől lehet még más is, csak mivel én így jártam, ez ugrik be elsőnek...
Megint szivat az immo... megőrülök tőle! Holnap mennénk családi kirándulásra, erre lehet, hogy el sem tudom indítani. Nem ismeri fel a kulcsot, nem alszik ki a CODE ikon
Levettem már a sarut, összeérintettem egy angol fórum tanácsa szerint, imákat mormoltam, táncot jártam: semmi!
A tavaszi akkucsere után szívatott ugyanígy, aztán egyszer csak jó lett...
Van valakinek valami tippje, hogy mi lehet a gondja? A probléma hosszabb állás után jelentkezik, kb. 1 hét után
Remélem én is tudok menni.
Nálunk jön a baba összel, így szerintem egyedül mennék, mert a páromnak már kényelmetlen lesz az utazás. De meglátjuk.
Esetleg, ha úgy adódik rákérdezzek a Barchettásoknál?
Korábban volt szó egy közös autókázásról.