Pontot tettem a fogaskerék kérdésre. Beraktam az újat és mellécsomagoltam a lezsírozva a régit.
Ellenben észrevettem, hogy a helyén a bovdeneket mozgató kart benyomva el lehet fordítani pont egy ütemnyit. Esetleg érdemes lenne inőnként elfordítani, így nem ugyan ott terhelődik a műanyag.
Én is véletlenül találtam rá. Nemrég kezdtem ebay-ezni és kíváncsiságból végignéztem vagy 10 oldalt, amit az Alfa Spider keresőre kidobott...
Nem mondom, vannak jó cuccok.
Csak lenne már jobb idő, ilyen hóban még kedvem sincs kimenni a garázsba.
Én amikor keresgéltem akkor nem igazán volt az ebay-en. Ami volt azok meg inkább 15ezer környékén.
De akkor a 10ezer nem volt érte sok, ráadásul szép kék is :D
Köszönöm a sok infót, és az érdekes leírásokat. Nagyon beteg vagy, ha szabad ezt mondanom, igazi megszállott. Nem sokan mennek ennyit egy kocsiért. Igaz a 156 sw keresésekor vagy 20 autót megnéztem 1 hónap alatt, de az csak itthon volt.
A spider projekt döcög csak, elsősorban a magas ára miatt. 600 ezer ft-ot szeretnének érte motorhibásan /csapágyas/.1999-es fl belsővel... 2 éve áll.. Ehhez jönne még + regadó+honosítás+ sallangok+szállítás. Motorhibás alfát kint max 500 700 euorért lehet venni... 1600 euroért már "üzemelő kocsit" kaphatunk...Nem hibátlant, tudom. A másik, hogy egy építkezés véghajrájában vagyunk, a burkolónak nagyobb igénye van a pénzemre, mint a német kereskedőnek...
No meg 3 gyerek közül mingig csak egyet tudnék vinni magammal, ha Kedvesem nem jönne éppen. Tehát gondolkodom még...
Köszönöm az infókat Neked is és a többieknek is,
Sziasztok!
26 nap múlva 2500 km megtételét tervezem 4 nap alatt egészen Montepulcianoig. Haza viszem a kicsikét remélem Szatmári Gábor jól felkészítette az útra!
Köszi, beszéltem velük, szimpatikusak.
Hasonló mint ez
Gyártattam is már itt. Kicsit macerás volt a mintavétel de jó lett a végeredmény.
Köszi mégegyszer
Nekem a felni 8"széles és ET32. Ez a Te 7" ET40,5-hez képest 21mm-el kintebb van. Elől simán elfér, viszont hátul még 1,5cm-es nyomtáv is van alatta és így is jó.
Műanyag lesz. Abból indulok ki, hogy ha a mostani is kibírt 15 évet, akkor a következő más anyagú is kibír talán ennyit. A fémtől azért tartok, mert egy szándékosan beépített "gyenge" pontnak tűnik.