Köszi! Nem az enyém a progi meg az ELM úgyhogy nem tudok kísérletezni de lehet beszerzek egyet magamnak is! Hol tudom letölteni az Ecuscan progit illetve hol kapok jó áron Giuliettához való interfészt? Nálunk a cégnél Bosch KTS 500 van azzal tudok hibakódot olvasni-törölni benne meg diag adatot lekérni de a szervíz kijelző visszaállítást nem tudja!
szerintem ua mint a Mito a vezérlö
csak ezekkel megy ,
vagy átforrasztod az ELM 327 nél a busz kábelt,
de ne kérdezd hova ,én nem mertem ,nem akartam gallyravágni semmit
ja és az ELM 327 el tudtál kapcsolódni már?
mert elöször ki kell az ellenállást belöle szedni
a szerviz számláló nullázás a magnetti Marelli Müszerfal csoportban van
nem a motornál
a Mito nál kell ett hozzá egy ´plusz kábel
ugy emlékszem a sárga
mert más lábon van a csatlakozón a Jel
Üdv!
2010-es 1,4 tb Mair Giuliettán nem boldogulunk a szervíz intervallum visszaállításával se a Bosch KTS se a Fiat ecuscan nem viszi! Valakinek ötlet?
Nem annyira vagyok benne ,de szerintem van, mert hallom néha a hangját. Egy nagyon menő és szép asszony hatására leforgattam 4.-ben és 5.-ben is koppig a gépet és 6300 illetve 6500-nál hallottam a hangját kifejezetten jól .
Technikai kérdés :) Az 1.4 turbóhoz lehet lefújószelepet tenni? Mármint gondolom biztos lehet és elnézést, ha hülye a kérdés, ebből létezik gyári vagy valamelyik tuningcég csinált, vagy hol lehet ilyet beszerezni? :)
A ködlámpa gombok úgy voltak jól ahogy voltak. a többi meg nem látható még jól ezeken a képeken,kivéve a kijelzőt ,de számomra meg az nem annyira fontos hogy harakirit követnék el miatta :-)
Üdv!
Eltűnt a retro gombsor a MY 2014-ből....és kicsit idegennek tűnik az új Uconnect kijelző talán mert én már megszoktam a monokrómot....A ködlámpa krómkeret szerintem giccses az új pajzs viszont jól néz ki....hamarosan utánanézek, hogy csereszabatos-e a régivel :-D