a szerviz számláló nullázás a magnetti Marelli Müszerfal csoportban van
nem a motornál
a Mito nál kell ett hozzá egy ´plusz kábel
ugy emlékszem a sárga
mert más lábon van a csatlakozón a Jel
Üdv!
2010-es 1,4 tb Mair Giuliettán nem boldogulunk a szervíz intervallum visszaállításával se a Bosch KTS se a Fiat ecuscan nem viszi! Valakinek ötlet?
Nem annyira vagyok benne ,de szerintem van, mert hallom néha a hangját. Egy nagyon menő és szép asszony hatására leforgattam 4.-ben és 5.-ben is koppig a gépet és 6300 illetve 6500-nál hallottam a hangját kifejezetten jól .
Technikai kérdés :) Az 1.4 turbóhoz lehet lefújószelepet tenni? Mármint gondolom biztos lehet és elnézést, ha hülye a kérdés, ebből létezik gyári vagy valamelyik tuningcég csinált, vagy hol lehet ilyet beszerezni? :)
A ködlámpa gombok úgy voltak jól ahogy voltak. a többi meg nem látható még jól ezeken a képeken,kivéve a kijelzőt ,de számomra meg az nem annyira fontos hogy harakirit követnék el miatta :-)
Üdv!
Eltűnt a retro gombsor a MY 2014-ből....és kicsit idegennek tűnik az új Uconnect kijelző talán mert én már megszoktam a monokrómot....A ködlámpa krómkeret szerintem giccses az új pajzs viszont jól néz ki....hamarosan utánanézek, hogy csereszabatos-e a régivel :-D
Hansonló problémám nekem is volt már a Alfa 159-mben
Valószínűleg még nem szkennelte be az egész USB meghajtót, vagy valahol ékezet van a file-névben. Tapasztalatom alapján, ha a file vagy könyvtár ékezettel kezdődik akkor megakad a szkennelés és a zenéket lejátssza de nem lehet könyvtárat váltani.
Azt elég egyszerű kideríteni hogy sikerült-e a BM-nek beszkenelnie már a drive-ot. Mert ha még nem, akkor a kiválasztási lehetőségek közül eltűnik a mappa, playlist, előadó stb, csak a minden lejátszása opció marad meg.
Ha nincsenek ékezetes file-ok és könyvtárak, de valamiért mégis megakad a szkennelés akkor nálam segít az, ha gyújtás-be állapotban kihúzom és visszadugom az USB Drive-ot.
Megjavult !!! Aludt egy éjszakát es minden a régi. Van menüpontom es minden működik.
Meg egy kérdés az USB mappaba rendezett zeneszámok lejátszásával kapcsolatban:
Több szintű mappa struktúraba rendeztem az mp3 számokat, es a rádión levő fel-le nyilakkal nem működik a mappa váltás. (A jobbra-balra nyilakkal működik a következő - előző szám váltása )
Vélemény ?
Üdv!
Néha nekem sem játszik le semmit az usb-ről azt mondja: próbáljam meg később de a menüből nem tűnik el a mediaplayer! Olyankor meg szoktam formázni a pendrive-ot az segít!
Sziasztok,
Előfordult már valakinél -akinek Blue&Me es pendrive csatlakozója van- hogy egyszer csak eltűnt a főmenűből a média player menűpont?
Így természetesen nem lehet lejátszani semmit a pendriveról hisz nem is latja!?