Utolért egy combó a nagyonsárga lámpánál. >:[
Megálltam a kanyarodón, mert már jó előttem sárgára váltott, szépen meg is álltam elsőnek a lámpánál. Eltelt két-három másodperc (szóval egész sok idő), erre sikító kerekekkel érkezik egy opel combó a tükörben. Féket felengedtem. Baszki.
Látszólag csak a lökhárító ment rá és rendszámtábla (biztosító remélem azt is fizeti!). Nyilván a lökhárító alatt is dolgozott, a tolató radarok, az összes világítás minden működnek, az ütés nem érte el a csomagtér ajtót, se a lámpákat. A sárvédő ami picit aggaszt, mert még nem látni biztosan, hogy a lökös felőli élén nem e verte le picit a festést. Meg a jobb hátsó kerékdobbetét is elengedte picit magát. Belül csomagtérből nem látszik egyelőre semmi, a csomagtár ajtó gyönyörűen csukódik.
HHhhh......
Srácok, mondjatok itt Batta-Érd-Budapest dél környékben egy olyan - lehetőleg Alfa - szervízt, ahol pénz nem számít, biztosításra megcsinálják gyári alkatrésszel, vagy nagyon gyári minőséggel. Azt akarom, hogy olyan legyen mint előtte. Bontottal, utángyártottal nem akarnék vacakolni.