Igen így van,én is alufelnit,és motorokat fújok! Ha belegondolsz javítás esetén ezek nem vészesek mondjuk újra fújni mindet,de egy komplett autónál....háááát...
A több rétegűnél ugye az alapszínre fújod a gyöngyöt,minél több réteg annál sötétebb,annál jobban "váltja" a színét,persze ez színfüggő.
Amikor a mazdát fújtam a tankajtóval a kezemben vittem fel a rétegeket szemre.... jó móka volt :D
Amúgy az alfára én azzuro rossot néztem ki, nagyon durva GTA-ra fújták!
Lemondtam róla,mert 3rétegű :(
Látom a fényezés a téma... Többrétegű gyöngyházat én se nagyon ajánlom, eléggé el lehet cseszerni, ha valaki nem sokat fújt még belőle, könnyen foltos lehet a végeredmény. Újra fújni meg megint sokba jön. Azelőtt sok motort fújtam ilyen színekkel, igaz gyönyörű árnyalatok vannak ezekből és semmilyen metálhoz sem fogható a színhatásuk, de ha belegondolunk, 2x annyi festékkel kell számolni. Ha viszont mégis egy ilyen hatású szín kell valakinek, akkor ajánlom a Lechler márkát. A több rétegű motorszínek ebben megvannak többnyire egy rétegben. Ha már szín keresgélés, akkor azért érdemes megnézni egy motoros színskálát is, néha nagyot dobbanhat közben az ember szíve :-)
Kétszer már megtörtem, bár elsőnél csak lökhárítót kellett cserélni, úgyhogy az megvolt 300.000-ből. :D
Mondjuk a karosszériásnál az udvarban még törtek rajta sajnos. :(
Hmmmm eddig az a fehér a favorit. Nem tudom. Holnap hátha Nácsa gyerek mond valamit még. :-)
Még egy garnitúra téli kereket is viszek. Annak a színe is a kocsi színétől fog függeni.
Persze ez sima fehér, a gyöngyház fehéret megint nem ajánlom. A Puntom volt olyan (is) javítani kellett,és rohadtul nem passzolt a színe.... Gonosztevő 166osát is olyanra fújtam, azt se nagyon kell fújogatni többet :D Viszont egy mazda 323-ason sikert eltalálnom a színt, az kék effectes volt. Jól meg kell gondolni ! Én azt mondom NE válassz több rétegű gyöngyház színeket,nekem se lesz az a 156. Holnap jön a festékem :)
Nekem a gyári 156-os színek közül a bordó nagyon bejött, az egyszerűen gyönyörű, valamint volt egy nagyon ritka kék is, ami igazán tetszik.
De én pirosra vágyom. Vagy az az igazi rosso, vagy cukorkapiros, ezt még nem álmodtam meg, de nem is most lesz, hogy megkapja az autó. Majd egyszer... :-)
Ha esetleg fehérbe gondolkoznál,akkor olyat ajánlok,mint a puntom, audi ibis weiss(R8,TT/S,A5 színe) LY9C a színkód ha jól emlékszem,az nagyon szép fehér. Gyári alfa fehér az ronda!
Gondolom tetszett Neki. Ez a Lamborghini gyöngyház-narancs nálam is titkos favorit. Ha egyszer úgy töröm meg a kocsim, hogy telibe kell fújni, lehet én is meg fogom gondolni. :)
Nem tudom. Pirosat nem szeretnék. De azt nem tudom miért. Holnap megyek a fényezőhöz, addig megálmodom. Még azt se tudom mikorra vállalja be.
23.-ig van műszakim. :-D
Szerintem fehér nem áll jól az 56-nak. Fekete jól áll neki, de csak szívás, lemosom és már koszos is, ezen kívül minden apró karc sokkal jobban látszik rajta.