hát pl autópályán vettem észre hazafelé AC-ről pont esett , mármint utána héten és ott a lehajtóknál éreztem , hogy jobban tapad, de ezzel a gumival még nem volt veszélyes szitum szerencsére, bár a Nexen téli gumija meg a 4 brembo fék is megmentett idén télen egyszer
Nekem most baruvis 2 van ami nagyon pozitiv a régi gumimhiz képest hogy halkabb, jól tapad nekem jó, főleg vizesbúton tetszett a tapadása, de még ne kellett szerencsére próbàratennem a tapadást.
ma folytattam a kocsi szétszerelését , ma műszer falat bontottam ki. ( amúgy már nagyon sok fényezet elem került haza öröm bódogsás :-) )
És észrevettem hogy az utastér hőmérője ( kormány melett jobra kis ventivel - ha jól tudom ez az ) rá se volt dugva a klíma vezérlőre. Emiatt lehet hogy nem kapcsol a kompresszor? ( a nyomáskapcsoló csere + feltöltés még nem volt tudom ez a leggyakoribb ok )
Hívtak az elforgtól hogy megjött olaszból a váltórudazat futárral együtt 23 a gyári. Van esetleg még valami amit érdemes cserélni a váltónál ha már szétszedjük Tibi166 kollégával?
Sziasztok!
Keresek 155 2.5 TD hez kilométeróra jeladót meghajtó műanyag fogaskereket.
Ha valakinek van kérem szóljon.
ha lehet dobjon egy sms-t 06705461828 ra.
Köszi
Norbi