Az ember leül amorezni nyugodtan,próbálja nem felvenni a dolgokat.Aztán időről időre mégis azt látom,h vkivel baszakszik,okoskodik......És érdekes mód,mindig Ő....
Nem érdekes ez??
Miért nem jön SOHA egy személyes találkozóra,ahol meg lehetne beszélni a problémákat??
Na figyu.Tudod h veled miért nincs bajom? TE már VALÓBAN segítettél,és nem csak irogattál nézzutána meg hasonló dolgokat,ellenben a barátoddal....
Te hogyan tűrnéd azt,h állandóan meghazudtolnának? Hmmmm? Persze,gondolom úgy,h neszóljhozzáneválaszolj....Persze persze....
Amit 2 éve állított,most letagadja,v másképp állítja be....Akkor ez mi? Egyáltalán,mi a faszomért kell itt rontani a levegőt még mindig? Tudom,tudom,neki uannyi joga van ( pedig se 45,se 46....),mint nekem,DE ha engem rühellnek vhol,akkor v próbálok változtatni a dolgokon,v elhúzok a faszba onnét!!!!
Nem jelöltem felhőcskét, azaz általánosságban írtam, mert megint fél oldal óta megy a "vicceskedés". Meg ne haragudj, de az ilyen fél oldalak miatt nem hiszem én azt, hogy csak az egyik fél a hibás 100%-ban.
Az meg hidegen hagy, ha ezen véleményem miatt ezek után lesz bajod velem:)
azt gondolom, hogy Te nem jöhetsz ki jól a dologból, mert ha valaki közutálatnak örvend, az semmiképp nem jön ki jól a dolgokból, még ha véletlen igaza is lesz egyszer valamiben...
17.)
Amúgy 1 beragasztott csavar, ami adott körülmények között még be is rohad, nem hinném, hogy csakúgy ki, vagy betekeredne magától. Ha ez 1általán a baja.
Hidd el, hogy ezen már pár éve már túl vagyunk...szóval hiába tekergeted, ez csak provizórikus megoldás, ami egy laikust eléggé bevisz az erdőbe...
De ha ragaszkodsz a megoldáshoz, akkor garit vállalsz arra, hogy ha a laikus vasa épp a dolomitok erdejében áll meg a 1000km után, -12 fokban, akkor érte mész és orvosolod az állítgatós ac pumpát?:DD
30 évvel ezelőtt be volt állítva !
Semmiképpen se állíts rajta, hiszen sokkal olcsóbb ha kicseréled a komplett AC-t és semmiképpen sem éri meg tekerni egy csavaron egy fél menetet !
Hmm Driver cartárs szerint a belső, amit nemrég linkeltem nem a Recaro belső, mert annak a külső része bőrös, ill. nincs belehímezve a piros AR felirat...hanem ez a Special Edition belső :)
Beköszöntöt a hideg.. reggelente járatni kellett 2000es fordulato na motort kb 1 perig mert nem volt alapjárat.. jöttek a minuszok ez felment 2-3-5 percre.. ekkor jött az elhatározás.. keressük meg a hibát.
..gyorsítás.. kicserélve minden hőmérséklet jeladó map szenzor alapjárati motor
a hiba nem múlik.. Autóvillamosságos ismerős :
Múlt hét csütörtök reggel 8 óra.. hozzáfogott.. kontakt hibákat talált pár sérült vezeték minden kicserélve zsír új elektronikai kábelek/kötések. a hiba nem javult. gyertyák kicserélve eléggé csúnyák voltak.. a hiba nem javult.. méregetések sora stb. ma jelentkezett AC 2 bár 4helyett.. holnap szedi ki az AC-t csere próba úgy.. itt tart most az ügy:D de a motortér már olyan mint az új:)
Én vagyok még most így a zölddel. Látszik rajta persze a 15 év, a vasak már rozsdásak de meglepő az egész. Olyan alkatrészek megvannak benne, aminek a létezéséről nem is tudtam. A motorháztető zsanérján műanyag burkolat. A motortér nyitón is. Minden kis műanyag bizbasz megvan benne, mindene működik.