Szia.
Az alsó 2 szélső oldali csavar kiszedése miatt gondoltam az aknával könnyebb.
Sikerült egy fekvőrendőrön felakadnom és elég csúnyán lóg szegényke, gondoltam vissza rakom de nem sikerült lehet eltörtek a tartók benne így hát le kell szednem hogy lássam mivel van dolgom. Esetleg vmi ötlet a szereléshez akkor holnap meg próbálom akna nélkül a parkolóban leszedni majd vissza tenni.
Előre is köszönöm a választ.
145 1.6 ts ről van szó 98-as
Üdv DAni
Pont azért kéne a tiéd is kék legyen, mert amelyik autók 96 előttiek, és ugyan azt a verziót gyártották 96ban vagy utána, megvan az euro2es minősítése, megkapják a kéket.
Mert a tied 97es azert volt kék az enyém 94es azért piros.Persze vihetném a kpmhmez hogy vizsgajak be...de több vele csak a macera igy marad a 7végén a bkv ...
Nekem 3 hete volt a műszakim és az én kocsimat is feljebb sorolták. Ez csak azért problémás mert ilyenkor be kell menni a rendszámmal az okmányirodában és ott rakják rá az új matricát illetve csak ott pecsételik be az új műszaki érvényességi időt.
Én most vizsgáztam, már mint a kocsi, nem én, és ott a vizsgáztató is azt mondta, meg aztán a "kisasszony" az okmányirodában is azt mondta, hogy átértek azEU szabványra, azaz az EURO 1, 2, stb. rendszerre. Ezzel általában az autók nagy többsége egy fokozattal jobbat kap az eddiginél. Az EURO2 az kék matrica és a '96 jan 1 utániak mind EURO 2-esek, persze ez nem jelenti azt, hogy a ')/ jan ' előttiek nem lehetnek EURO 2-esek...
Na vazze...és előre, vagy hátramenetben stabilabb? :-)
Amúgy most 185/65r14-et használok, télire nekem szimpatikus. Még alszok rá, de asszem a 185-ös mellett maradok. Olcsóbb is, nomeg a gumis szerint alapszabály, hogy a nyárinál egy szélességi mérettel legyen kisebb a téli.
Próbáltam Warbi, az van fent most is, nyilván kicsit lágyabb a futómű, de télen (sem) szoktam száguldozni, szeritem maximálisan megfelelő és árban pedig kedvezőbb !
15-ös felnire 195/55r15 vagy 185/60r15 téligumit tennétek? Én hajlok az egyel kisebb szélességi méret felé, mert télen nemelőny a szélesebb abroncs, nomeg 10e Ft a különbség a 185-ös javára. Próbált már valaki 185/60r15-ös téli kereket?
Nem a csavarral nem voltam képben, hanem mert pl bravat csináltam nemrég, és azt torx volt. Ok, ez akkor legyen ribe:) De én akkor sem vennék ki a hengerfejből csavart, inkább betennék oda egy torxot, vagy bármi mást:)