Azt tudom, hogy ezek a márkák jobbak, viszont én mint átlag zenehallgató fogom hallani a különbséget? Nem vagyok benne biztos, hogy megéri a plusz zsét.
Olyan biztos van ez az LG fejegység is, mint a régebbi Blaupunkt lejátszó, ami most van a kocsiban.
.... első tapasztalatok.... sosem lesz dupla reflex ládám, mert szétveri a fejem már kis hangerőn is, a zárt ládám egész szépen játszott alacsonyabb frekvencián, mondjuk egy hangerőnél hatalmas membrán-kilengés volt, kíváncsi vagyok a Pioneer fejegységgel is, mivel most egy Honda Civic-ben volt kipróbálva, aminek Sony fejegysége van
.... első teszthez ennyi fűznék hozzá:
Valakinek van erről a fejegységről (LG LCF600U) tapasztalata? Jó lenne az LG LCF600URU is ajándék pen drive-val, ami persze úgy van ingyen, hogy 2000-el drágább a fejegység.
nem tervezek új subwoofer vásárlást..... jó ez nekem, nagyon is..... az erősítő bírja ki sokáig, jövőre veszem a u-Dimension erősítőt az első szettre, addig nem igazán fog bővülni a hifi... muszáj gyűjtögetni is... :)
Múltkor láttam a neten vmi pontos LC mérő projektet. Standard karakteres LCD-t használ és vmi uC-t. Állítható a frekvencia is. Ha akarunk erről beszélni, menjünk át a Pákász topicba. (Majd este... mert lassan ebédszünet over.)
Linket most hirtelen nem tudok dobni.
A toroidra ráhibáztam (no persze nem volt nehéz, ilyesmi cuccoknál :) )
Az sem kizárt, hogy ,,lágyindító'' van benne, már legalábbis a táp oldalon. Vagyis elektronikusan kapcsol ,,lassítva'' a hálózat felé, de úgy látszik ez sem sikerül mindig jól. De lehet, a 230 felé nincs is semmi relé, a kimeneti oldalt meg elektronikusan védi, elvileg ez gyorsabb mint bármi relé, bekapcsoláskor meg lehet valami némító ák lép még működésbe, a tranziensek lefutása alatt.
Dobnék fel egy új témát érdekelne ki mit mond rá ! :)
Anno mikor autohifiztünk mi a tápkábeleket pozitív negatív közvetlenül behúztuk az akkuig
persze biztit raktunk rá az aksi után ! Tehát a lényeg hogy a negatívot is hátra vittük van aki csak helyileg testelt ! Kérdés hogy szerintetek kell e érdemes e az aksitól testet húzni vagy sem ? Én huznék csak érdekelnek az okfejtések ! :)
Üdv!
Ha van türelmed szépen megtudod oldani . A normál iso csatikból átlehet pattintani az érintkezőket csak egy tű kel hozzá amivel kiveszed és egyszerűen átdugod kábelestől !
Csak kell egy felesleges iso csati amiből kiveszed ! :)
Megéri nem kell forrasztgatni stb .
Kivettem cuccot, és ez van a tetején. Verzió alapján egyáltalán tudhatja? Nekem csak a SCAN jön elő az ON-SRC játékkal??... A testkábelt mennyire hagytad hosszúra? A "kapcsoló" kábelt csak simán összedugtad? Köszi az infókat!