Mutasd

>> Esemény2014-08-12

Ciao Kedves Olvasó ! :)

Hát nem nagyon vagyok írólélek de úgy gondoltam ezt megosztom veletek :)
Először is 2 dolog van amibe nagyon szerelmes vagyok :) Először is barátnőmbe :D Másodszor pedig az Alfa Romeo-kba. Miért is ?

Úgy alakult, hogy elmentünk idén egy kicsit nyaralni barátnőmmel a Balatonra :) Mivel mi Nádudvaron lakunk ( Hajdúszoboszló mellett ) így nekünk röpke 480km távot kellet megtenni Hévízig, mivel ott szálltunk meg. :)
Nagyon kellemesen csalódtam, abban nem volt semmi kétségem, hogy eljutok vele mindenhova és jöhet szél, hó vagy eső vagy 45 fokos hegyi utak, az Alfámnak egyik sem számított :)

De ami a legjobban meglepett és amiért írom ezt a blogot, az maga a fogyasztása volt ! Legmerészebb álmaiban sem gondoltam volna, hogy indulástól számítva a haza érkezésig és ez idő alatt tekergett utakat össze számolva 1300km-ert tettünk meg :) Mindezt durván 100L üzemanyagból vagyis kb 7.7L / 100km -es fogyasztással. Az üzemanyag költségem 43000 Huf-ból jött ki. Zárójelben autópálya, hegyi utak, városokon keresztül és átlagban azért 120-140 körül billeget az a mutató, szóval elég haladósan mentünk minden fele. Komolyan mondom leesett az állam, hogy egy ilyen erős és ilyen jól kitalált megalkotott motor, hogy képes csupán csak ennyivel megelégedni ??? :D :O Aminek borzasztóan örülök !

SOHA SEMMILYEN MÁS AUTÓT NEM AKAROK CSAKIS ALFÁT !

Menet közben nagyon sok CarTárs-sal találkoztam, akik sűrűn integettek is, ahogyan én is, nagyon jó érzés volt ilyen emberekkel találkozni arra fele :) :)

Köszönöm, hogy megoszthattam veletek az örömöm, és hogy elolvastad a blogom ! :)