Mutasd

>> Tuning és extra2016-04-22

Az autó fóliájára ráférne már egy-két helyen foltozás, de a környékben(Tolna,Csongrád megye) nem találok sehol senkit aki hozott anyagból dolgozna vagy elvállalná, így marad még a keresgélés. (Alfacity-re muszáj, hogy kész legyen :) )

Tegnap megjöttek GT cartárstól a rendelt matricák, tanksapkára egy logó és az amore-s.

 
>> Szerviz2016-01-23

Bejöttek a fagyok, így várható volt, hogy az akksi beadja az unalmast, mert a vásárláskor már mondta az előző tulaj, hogy lassan cserés lesz.
Délután 2. emelkedőn álltam meg éjszakára, ráadásul a belső világítás égve maradt így semmi szufla nem maradt benne....
Nagy nehezen feltoltuk egyenesbe és ment a telefonálgatás bikakábelért. Innen is pacsi a szegedi Alfásoknak, sokan jelentkeztek, hogy hoznak, de sikerült a közelből szerezni bikakábelt. Az ipse aki a német csodajárgányával elkezdte túrázgatni a motort, természetesen leégette a kábelét, így kivettük az akksit elvittük feltölteni egy ismerőshöz. Másnap elmentünk érte, beraktuk indult, hazamentünk vele 150km-re majd másnap ismét lemerült. Irány a bolt, új akksi, régit beszámították így spóroltam egy mátyást.

Új akksi 74ah

 
>> Szerviz2015-12-19

Eltelt 2hónap, az autó szuperál, ám gyanús foltok kerültek a kocsi alá, és egyik napról a másikra iszonyú nagy hang jött ki a futómű felől és a kormány iszonyúan remegett.... Másnap szerelő, szedjük szét nézzünk be ki alá le föl, ez így nem jó. Elején csak abba reménykedtem, hogy a szervolaj cső lyukadt ki, de sajnos kiderült, hogy kormányműnél szivárog a szervó olaj. Kormánymű felújítás..... mondtam, a szerelőnek, hogy akkor már nézzünk körül és cserélj ki mindent ami ott gázos.

Kormánymű felújítás
Kuplung munkahenger
Stab pálca szilentek+ gumiharang
Első lengéscsillapító gumiharang

 
>> Szerviz2015-11-20

Elérkezett a nagy nap, Kaposvárra tartott az utam, hogy megvegyem az álmomat! Papírok kitöltve, biztosítás megkötve, teletank és irány haza. Az autó alatt gewinde állítható futómű van, ekkor még igen alacsonyra állítva, hazafele volt is szikra, reménykedtem, hogy olajteknő kibírja hazáig.

Másnap alfás szerelőhöz gurultam, hogy nézzen alá, csináljuk meg a kötelező köröket. Vezérlés friss volt, olajcsere szűrőkkel együtt az autó elvileg patika.... Folyt köv.