Mutasd

>> Tuning és extra2012-06-17

Lecseréltem ma a küllős felnit. Puklis a jobb első gumi és arra gondoltam, hogy emiatt van lassú tempónál egy kis "dübögés". Csere közben megnéztem a kerék csapágyak hangját is. Nem találtam semmi különöset.
Ezekkel a felnikkel is megmaradt a hang.
De így, hogy ezt leírtam, lehet emiatt vettem meg az első fékeket, mert valószínű az adja a hangot...
Ezek a felnik télre lesznek felkészítve. A küllős felnin található gumik a pukli miatt kukásak. Erről átkerül majd a nyári gumi. Utána ez megy a fényezőhöz és kapja a téli gumikat.
A küllős is fényezésre szorul ismét, mert a nyomorék autószerelő nem tudott rá vigyázni és a csavarok körül meg van sértve a fényezés...
A képeken jól néz ki az autó, de sok minden nem tetszik benne. Az ültetés a legnagyobb bajom. Ezt hamarosan meg is hirdetem, de csak a rúgókat. A felni karcos, a fényezés sérült. Ezek orvosolva lesznek, csak előtte a lakást építem.
A mai nap a méretek is le lettek véve a kipufogóhoz. Leömlőtől kap egy újat. Ne legyen hangos....szóval van munka vele...a fóliázós témát dobtam, mert amennyi összegért alá kellene dolgozni, annyiból inkább kap majd egy telifényt.

Rendszámtábla világítás kiégett. Hát ide vennem kell izzókat. :-)
Amit tervezek még az a plüss ülés visszakerülése ülésfűtéssel. A mostani bőr nagyon rossz állapotban van. Szerintem. Kell egy kis segítség neki. :-D