Alfa Romeo Junior - Látnod kell, hogy elhidd!

2024-05-03  Alfa Amore
Az Alfa Amore stábja Magyarországról az elsők között nézhette meg élőben a vadonatúj Alfa Romeót. Megmutatunk mindent a Juniorról! Plusz két interjú!
Hírek >> 2024  

Az Alfa Romeo Magyarország meghívásának köszönhetően az Alfa Amore stábja az elsők között nézhette meg élőben a vadonatúj Alfa Romeo Juniort. Torinóban jártunk, a Centro Stile épületében rendezett sajtóeseményen. 

Kommentelj minket a YouTube-on, és írd meg, Neked hogy tetszik a Junior!

Az Alfa Romeo vezető termékmenedzsere biztos abban, hogy sikeres lesz új modelljük, a Junior. A Stelvio és a Giulia következő generációja kapcsán pedig azt mondta az Alfa Amorénak adott interjújában: "ha vártok egy kicsit, meg fogjátok látni, hogy milyen meggyőző dolgokat képes az Alfa Romeo tenni a Stellantison belül".

Júniusban már lesz magyarországi árlistája az Alfa Romeo Juniornak és onnantól rendelhető is lesz az autó. Az első példányok várhatóan ősszel kerülnek majd a magyar tulajdonosokhoz. Krupp Tündével, a márka regionális marketing vezetőjével arról is beszélgettünk ebben az interjúban, hogy körülbelül mennyibe fog kerülni Magyarországon az Alfa Romeo Junior.

 

Támogasd az Alfa Amorét a Patreonon, hogy még több izgalmas videót és tartalmat tudjunk készíteni.
Nézd meg csomagjainkat, amelyekkel - támogatásodért cserébe - extra alfás kedvezményeket szerezhetsz.

 

 

Írta:
Alfa Amore
Kapcsolódó topic:
Junior (Milano)

Az utolsó 3 hozzászólás:

Halesz2024-07-17 23:24:49 // 326
Ez egy városi elektromos autó. Milyen külső sáv? :) Az elektromos Mininél és a többinél is ezt mindig mindenhová odaírod? :)

Ott mész a Giuliáddal, a városban pedig ezzel.

Az a célközönség, aki megengedhet magának egy második vagy harmadik autót, ami már villanyautó, és szerintem sokan vannak olyanok, akik szívesen vettek volna villany Alfát is a meglévő benzinesük mellé, de eddig offos márkákat kellett keresgélniük.

Amúgy meg van hibrid is belőle.
WarbiRunner (Gyuri)2024-07-17 22:40:00 // 325
19 milláért 110-zel a külső sávban? Vagy 19 milláért autó anyunak. Lehet jó a vezethetőség, de ki a célközönség?
Halesz2024-07-17 20:40:55 // 324
Ha csak annyit elkönyvelhet, hogy a legjobban vezethető elsőkerekes villanyautó, már jó!
Én is csupa jót olvasok a vezethetőségéről, halálra dicsérik a legtöbb videóban!