Alfa Romeo Junior - Látnod kell, hogy elhidd!

2024-05-03  Alfa Amore
Az Alfa Amore stábja Magyarországról az elsők között nézhette meg élőben a vadonatúj Alfa Romeót. Megmutatunk mindent a Juniorról! Plusz két interjú!
Hírek >> 2024  

Az Alfa Romeo Magyarország meghívásának köszönhetően az Alfa Amore stábja az elsők között nézhette meg élőben a vadonatúj Alfa Romeo Juniort. Torinóban jártunk, a Centro Stile épületében rendezett sajtóeseményen. 

Kommentelj minket a YouTube-on, és írd meg, Neked hogy tetszik a Junior!

Az Alfa Romeo vezető termékmenedzsere biztos abban, hogy sikeres lesz új modelljük, a Junior. A Stelvio és a Giulia következő generációja kapcsán pedig azt mondta az Alfa Amorénak adott interjújában: "ha vártok egy kicsit, meg fogjátok látni, hogy milyen meggyőző dolgokat képes az Alfa Romeo tenni a Stellantison belül".

Júniusban már lesz magyarországi árlistája az Alfa Romeo Juniornak és onnantól rendelhető is lesz az autó. Az első példányok várhatóan ősszel kerülnek majd a magyar tulajdonosokhoz. Krupp Tündével, a márka regionális marketing vezetőjével arról is beszélgettünk ebben az interjúban, hogy körülbelül mennyibe fog kerülni Magyarországon az Alfa Romeo Junior.

 

Támogasd az Alfa Amorét a Patreonon, hogy még több izgalmas videót és tartalmat tudjunk készíteni.
Nézd meg csomagjainkat, amelyekkel - támogatásodért cserébe - extra alfás kedvezményeket szerezhetsz.

 

 

Írta:
Alfa Amore
Kapcsolódó topic:
Junior (Milano)

Az utolsó 3 hozzászólás:

Kazes☻2024-05-10 15:47:40 // 318
pl. ;)
Giuntini2024-05-10 14:01:48 // 317
Bocs, de ezt nem osztom veled!
Ha egy autó magasabbra van pozicionálva árban, teljesítményben, műszaki kvalitásaiban mint a testvérmodellek, akkor a belső térben, ahol éled az autót is legyen különb.
Ha mondjuk a Junior elektromos változata 2-3000 euroval többe kerül mint az Avenger, akkor az anyagok tapintásában, a minőségérzetben is legyen különb. Különben az egyszeri vásárló, aki nem Alfás, az olcsóbbat fogja választani. Mikor bemegy a szalonba és először beül az Avengerbe, majd a Juniorba, és megtapintja az anyagokat, meglátja a kijelzőt, és azt fogja mondani, a másik 2-3 ezer euróval olcsóbb, pedig ugyanaz. És nem fogja érdekelni az áthangolt kormányzás és a futómű. Ha a Stellantis érdekeit nézzük értem, de a vásárló érdekei ugyanannyira fontosak, mert a vásárló kezében van a döntés.
Még egy: a Junior vásárló közönsége nem az Alfásikból fog kikerülni.
RomeoOne2024-05-10 13:47:26 // 316
Megnéztem Imleda videóját is. Mit mondjak, neki például nem tenne jót a túlzott emancipáció/egyenjogúság/jóság szerinti megmérettetés, mert ha egy kopaszodó, köpcös 50-es fazon beszélne ennyi hülyeséget*, akkor a kutya sem lenne rá kíváncsi :D

Pl. szegény Csikósnak nagyon kell vágnia a témát, mert esztétikai élményt nem nyújt :DDD

De persze még mindig nagyon szép és beülhetne a Giulia jobbegyre :DDD (Imelda, nem Csikós :D )

*2:11: ...nem gondoltok rosszra, ha Renault modellt véltek felfedezni az autó első lámpatestén, ugyanis az autó az e-CMP platformra épül..."
Mi van? Mert melyik Renault épül még erre? :DDD

De van még sok ínyencség a videóban, csak ez tetszett a legjobban :D