Mutasd

>> Egyéb2010-03-20

ma úgy döntöttem itt a nyár!
elegem lett a csúnya lemez felniből és a virsli gumiból! :D
továbbá vissza került a kocsiba a sportlégszűrő is hiányzott már az a kis szivó hang!
ja meg a szomszédok tuti bolondnak néztek miután le mostam ki takarítottam és ott fetrengtem a földön és fényképezgettem az autót párat ide is mutatóba!

 
>> Egyéb2010-02-09

sziasztok!ujra irok mint látjátok nem valami nagy esemény amiről irok de nekem igen is az hatalmas érzés volt mikor reggel kinyitottam a postaládát és ent volt egy fehér boriték nekem cimezve benne pedig a matricák amiket GTcartarstól mindenki beszerezhet!hogy miért olyan nagy élmény mert az ember a mai világban mindnennek tudjon örülni az élet igy lesz valamivel szebb ebben a nehéz világban mátol már én is regisztrált alfa soför vagyok és ezt a világ is megtudhatja mert a matrica hamarosan kint figyel madj a kocsin! :DD
köszönöm szépen GTcartsrsank a matricát szebbé tette vele a napomat!

 
>> Tuning és extra2009-09-15

ma reggel át vehettem a csomagot amit Punisher cartarstól rendeltem!fel is lettek szerelve a kocsira!nagyon jó lett tetszik nagyon!köszönet itt is mégegyszer Punisher cartarsnak érte!

 
>> Tuning és extra2009-09-04

2009.09.04
elegem lett az álandó napsütésből és a kocsimba be bámuló emberekből! :))
el vittem foliáztatni a vasat!
Köszönet a foliáért RÁBA TAMÁSNAK pápárol aki nagyon profi és preciz munkát végzett igen szép lett a folia!

bátran merem ajánlani bárkinek mivel nem gagyival dolgozik!amerikai fóliát használ mely uv védős és hö védö dulajdonsága is igen jó!van nála mindenféle árnyalat amilyet csak ember kivánhat!piros,fekete,kék,füstszerü egyszóval minden!

 
>> Szerviz2009-08-07

2009.aug.6.
egy nagyon úgyes festö barátom segitségét kértem hogy fessük le az uj elemeket amik a kocsin lesznek a sérülés után!a reggelem vásárlással indult szóró gitt std std!amint haza értm neki láttam a garázs kitakaritásnak és teljesen be lett fóliázva az egész centiről centir!hogy ne legyen por!délután meg is jelent barátom hogy akkor dodlogra!szépen át mostuk az alkatrészeket nitróhigitóval uttánna kis felületes csiszolás és jöhetett is a szóró gitt!miután mindent befujtunk a gittel vártunk kicsit!
és jött a vizbe csiszolás!a lökösnél már kezdett elegünk lenni a rengeteg iv meg hajlat meg minden miatt haver monta is "nesze neked Alfa Amore az kell neked" erre nagy röhögés tört ki!mind 1 is nem ez a lényeg!le csiszoltunk mindent és jött a festés!szép feketére mindent!egyedül a motorháztetöt nem fujtuk meg azt hagytuk a gyári szép piros szint(lehet azt teszem majd fel)
be csuktuk a garázs ajtót és azóta szépen száradnak a dolgok!
felszerelés szombat vagy vasárnap elvileg (szerelőn mulik)
igaz nem vagyunk fényezők haver se(igez ö kompresszorral fest minden nap egy gyárban ugyhogy tuja hogy kell használni) meg én se de szerintem szépek lettek!

 
>> Szerviz2009-07-30

2009.07.29 mint már azt emlitettem többször is történtt egy kisbaleset Alifival.most megkezdődött a nagy szerviz is!ugy voltam vele ha már szerlünk akkor legyen meg minden kis aprobb dolog is!ki lettek csrélve a vezérmüszijak,olajszürő,olaj(természetessen csak selénia mehet bele),ki lett cserélve a jobbos féltengely gömbcsuklo mert már lehetett helleni kanyarban kicsit hogy kotyogott,ki cseréltük a hátso fékeket is és mivel a szervom nem volt a legjobb söt egyenesen ramaty volt(szorult nagyon nehéz volt tekerni)igy le lett engedve a szervó olaj hátha az a baj!hát elég mocskos volt meg be volt sürüsodve valamitől!castrol szervo olajat kapott most sokkal jobb!
mivel már mindne alkatrészem meg volt véve igy csak a szerelést kellett fizetnem nem volt sok 12000ft és a szerelőm Zoli jó munkát végzett!(egyébként régen neki is volt egy gtv-je) ugyhogy nincs gond ért az alfákhoz ajánlom másnak is!olcso és ügyes is!

 
>> Egyéb2009-07-18

2009.juli.18 reggel végeztem a melóhelyen és ahogy mentem a kocsihozz láttam hogy csunyán össze rongyolták az oldalát! ott várt a másik autó tulaja (peugeot 306 sw)
hogy ne haragudjak de nem figyelt!
betétlapot töltöttünk semmi gond nem volt mivel egy helyen dolgozunk!hát elég szép munkát végzett szegény kis alfimon!bal elsö sárvédő valószinű cser és hátra is csúszott ajtó nehezen nyilik!!lámpa tuti cser darabokba!motorháztető kicsit odébb csuszott talán vissza lehet állitani!fútómüvet megkell nézetni mert lehet az is elment(azóta huz balra a kocsi)!!
nem tudom mi lesz biztositó elvileg fizet remélem minél előbb!

 
>> Egyéb2009-06-14

2009:május.26-án el mentem egy reklám céghez zászlót csináltatni!el mondtam milyet szeretnék!szerencsére barátnőm nagybátya dolgozik ott igy nyugottan tudtam válogatni!
a terv egy egyedi zászló volt!azt mondta összerakja a terveket az elképzelésem szerint és majd szól!
junius 4-én hivott is hogy kész vannak a tevek menjek és nézzem meg!
meg néztem és jobb lett mint amira számitottam!
nem lesz olcsó de nekem megéri!
juni 9 én már késuen is lett!
Kisbérre már vittem is megSanyiét is!
jól nézet ki egymás mellett a fekete és a piros zászló a kocsin!

 
>> Tuning és extra2009-05-25

2009.05.25-én el mentem Sanyi cartarshoz hogy menjünk el Györbe csavarogni!
oda is értünk el mentünk mcdonaldsba kaja után el mentünk egy tuning boltba nézelödni!
a gyors nézelődésből vásárlás lett!
egy garnitúra alfa logos szelepsapka és egy KN direkszürövel lettem gazdagabb!
már alig vártuk hogy haza érjünk és felszereljük!
gyári szürö ki mivel feleslegesé vált :) dirkt szürő direkt be a kocsiba!
spécin be is szereltük! azóta egyfolytában vigyorgok ha hallom a hangját!
köszi Sanyi a aegitséget!