Mutasd

>> Szerviz2008-07-16

Pár dolgot még csináltattam az elmúlt időben. Jobb oldali központizár csere. Típus hiba nyugodt szívvel vettem róla tudomást :)
Hátul iszonyatosan nyikorgott amit a GL-szem cseréjével orvosolva lett. Közben a szerelők találtak egy logó első-felső lengőkart, amit azonnal cseréltettem is. Köszönet érte a hazai utaknak :)

 
>> Szerviz2008-04-18

Barátom Tipoatti klímája behalt, megkért vigyem el. Ha már ott voltam bemérettem a sajátom is. A vége egy kellemes klimakompresszor csere lett :( De egy friss darabbal pótolva lett. Jöhet a nyár, perzselő forróság :)

 
>> Autóápolás2008-03-31

Tegnap szép idő volt és Tipoatti barátommal kicsit kinyaltuk a vasakat. Az összes bőr felületet áttisztogattam, a csúnya foltokat a kárpitból kiszedtem. Majd méhviaszos bőráplóval minden bőrt bekentem. Csillogott-villogott az egész :)) Nagyon szép lett.

 
>> Szerviz2008-03-11

Ma teljes vezérlés cserén esett át a vas. Összes görgö, szíjak, vízpumpa, szürő hegyek, olaj. Bonuszként valami kettős tömegű.. alkatrész is cserélve lett, mert iszonyú hangja volt szegénynek. De most minden tipp-topp. Csendes járás és ragyogóbb külső :) Köszönhetően az új krómcsíknak az első lámpa alatt és új hátsó lámpák a repedtek helyett a csomagtér fedélben. Persze mindenböl gyári, pénz nem számít :))

 
>> Szerviz2008-01-29

Már elég gyatrán világított szegénynek a lámpája, főleg a bal, igy megleptem magam egy pár izóval :) Egyedül neki sem álltam, mert a gépkönyv szerint a pár egyszerű lépés valőságban nem tünt annyira egyszerűnek. Műanyag burkolatok le, lökös le, fényszoró ki. Utána az ízzót berakni tényleg pár pillanat :) Alig várom az estét, hogy teljes fényben lássak.
A szerelőnél kiderült, hogy picit feszítőcsapágyas hangja van. Igy a következő lépés az lesz.
Fényszoró alatt a króm csík is erősen kopott már, ezért új megrendelve és a szíjcserével az is meglesz ejtve. Aztán márcsak pár apróság marad :))

 
>> Szerviz2007-12-04

Tegnap végre elvittem megcsináltatni a napfénytető rolóját. Reméltem, hogy valami egyszerű megoldást sikerül találn. Persze nem :) Tiby lelkes munkája nyomán az egész tetőkárpit leugrott az összes oszlopról, A-Z-ig minden borítás le. Tiszta Pimp my Ride érzésem volt :) Bár én nem csak a végeredményt láttam, hanem az egész mutatványt. Kicsit aggodtam, hogy mi lesz vele. Tiby viszont olyan szakértelemmel esett neki, hogy ahogy néztem, gyerekjátéknak tünt. Röpke 1 óra után már az egész napfénytető kint volt. A rolót toló műanyag lap 2 kis pöcke ugrott ki az ablak mozgató mechanizmusból. Vissza és rögzítve egy-egy anyával, hogy ilyen többé ne forduljon elő. De ide legalább Murder ügynök kéne, hogy kiderítse miként jött ki. Tutti valami droid esett neki a fakezével. 1 óra elteltével újra régi pompájában volt az Alfám. Köszönöm mégegyszer Tibynek, hogy szakértelmét bevetette és annyira vigyázott a kocsimra (fehér kesztyű szereléshez!!!).

 
>> Egyéb2007-11-29

Reggel megvolt az első fagy és sikeresen befagyott a kézifékem :( Érdekes volt igy bejutni a mh-re :) Szerencsére napközben kiolvadt és télen ezentúl felejtős lesz a kézifék.

 
>> Tuning és extra2007-11-28

Ma vettem egy cd-tár emulátort a vacak cd-tár helyére. Hidegen alig ismeri fel a lemezeket, a pazar hazai utakon beszaggat...tehát cserére érett. Arno166 jóvoltából egy Loudlink-et tettem be és megelégedettségem idáig 100 % :)

 
>> Egyéb2007-11-25

Úgy 2 hete van a gép és nagyon a szívemhez nőtt. A bőr belső annyira különlegessé és szépé teszi az Alfát, hogy minden beszállás élményszámba megy. Mikor meg kiszállok visszanézek, mert annyira jó ránézni :). Még állóhelyzetben is lendületet sugároz.
Barátommal -Tipoatti- a héten lekapkodtam a fölösleges jelzéseket és löttünk pár képet a sikeres regisztrációhoz.
Van rajta pár apróság amit kéne rajta csinálni, de idővel megkapja azt a gondoskodást amit igényel. Az orrán van némi rozsdafolt a kővek miatt. Fényezve lesz.
Valami igényes party arc beépítette a napfénytető ajtaját a kárpitba :( Kell keresnem egy jó szerelőt aki kioperálja onnan, hogy ismét teljes legyen a gép.