166 2,4 JTD - főkép

Blog

2008-07-16
Pár apróság

Pár dolgot még csináltattam az elmúlt időben. Jobb oldali központizár csere. Típus hiba nyugodt szívvel vettem róla tudomást :) Hátul iszonyatosan nyikorgott amit a GL-szem cseréjével orvosolva lett. Közben a szerelők találtak egy logó első-felső lengőkart, amit azonnal cseréltettem is. Köszönet é Tovább »

2008-04-18
Klíma

Barátom Tipoatti klímája behalt, megkért vigyem el. Ha már ott voltam bemérettem a sajátom is. A vége egy kellemes klimakompresszor csere lett :( De egy friss darabbal pótolva lett. Jöhet a nyár, perzselő forróság :) Tovább »

2008-03-31
Tavaszi nagy takarítás

Tegnap szép idő volt és Tipoatti barátommal kicsit kinyaltuk a vasakat. Az összes bőr felületet áttisztogattam, a csúnya foltokat a kárpitból kiszedtem. Majd méhviaszos bőráplóval minden bőrt bekentem. Csillogott-villogott az egész :)) Nagyon szép lett. Tovább »

2008-03-11
Full szervíz

Ma teljes vezérlés cserén esett át a vas. Összes görgö, szíjak, vízpumpa, szürő hegyek, olaj. Bonuszként valami kettős tömegű.. alkatrész is cserélve lett, mert iszonyú hangja volt szegénynek. De most minden tipp-topp. Csendes járás és ragyogóbb külső :) Köszönhetően az új krómcsíknak az első lámpa Tovább »

2008-01-29
Xenon izzó csere

Már elég gyatrán világított szegénynek a lámpája, főleg a bal, igy megleptem magam egy pár izóval :) Egyedül neki sem álltam, mert a gépkönyv szerint a pár egyszerű lépés valőságban nem tünt annyira egyszerűnek. Műanyag burkolatok le, lökös le, fényszoró ki. Utána az ízzót berakni tényleg pár pillan Tovább »

Autó adatlap

  • Típus:166 2,4 JTD
     Mindent erről a típusról
     Tagok, akik birtokolják a típust
  • Évjárat:2003
  • Színe:grigio patricia
  • Jellemzők:
    Némi p-box tuning, amitől jobban kapkodja a lábát :)
    Nagyon szépen megkimélt, köszönhetően az elöző tulajnak. Amiért hálás vagyok neki.
  • Extrák:
    Bőr
    Multikormány
    ASR
    Navi
    Esőszenzor
    Full :)

Fotóalbum