Mutasd

>> Szerviz2010-03-13

Nos az autó megkapta a telifényt:)

 
>> Esemény2010-03-13

Nos, ez az autó régen is az enyém volt, de 2008ban eladtam. Egyre többször kaptam levelet az okmányirodából, hogy nemiratta át az új tulaj stb stb. Épp autót akartam venni gondoltam iwiwen megkeresem a srácot név alapján hátha meglesz. Meg is lett felhivtam, mondta, hogy ittas vezetésért elvették a jogsiját, elhagyta a forgalmit minden papírt átiratni se tudja és h mióta megvette 500km-t ment vele mivel váltóhibás lett, nem-e tudok rá vevőt, végülis megegyeztünk egy bizonyos árban, rá 1 hétre már tréleren ráncigáltuk le tárnokról szegedre. Sajnos elég siralmas állapotban volt ahhóz képest, ahogy eladtam, de tudtam, hogy a csúnya külső mögött ott van az az autó amit még én raktam össze annó rendesen az utolsó csavarig, szimeringek ujak voltak kuplungcsövek munkahengerek féltengelyek minden, így én tudtam, hogy végülis megéri így elis hoztam, késöbb telifényben gondolkodok, mivel a jelenlegi állapota siralmas sajnos:((((

 
>> Szerviz2009-10-03

A váltó ma felkerült, be tudtam végre indítani, hááááát imáim meghallgatásra találtak, a motor olyan mint mikor eladtam, gyönyörűen jár, olajnyomás gyári adatokat tükrözi egy szóval minden tökéletes, azért ha már ottvagyok alapon a munkahengereket is felújítottam:) Nagy a boldogság:)

 
>> Szerviz2009-09-30

Nos a kicsike újra itthon, beindítani nem tudtam váltó hiányában így csak reménykedek benne, hogy mivel tényleg csak 500km-t mentek vele nemlett gond a motorral. Hétvégén kerül fel az új váltó, ma hoztam el holnapra lesznek meg az új szimeringek difibe ás a váltóba is (Corteco).