Télleg szép lett ezzel az orrkúppal, ami valóban hasonlít a RedBull orrára. Bár az sztem szélesebb volt. Legalábbis az év felénél még. ...hogy aztán keskenyítettek-e rajta később...?
Erről a Keresztapa jutott eszembe: "Talán egy napon, ami sosem jön el, én is kérek tőled egy szíveséget" - szerintem igen kicsi az esélye, hogy Schumi annyira szar legyen, hogy be kelljen állnia Rosberg mögé hűséges fegyverhordozónak :)))
Én sem vitatkozok, csak azt írtam, amit szeretnék látni. Igaz a legjobban annak örülnék, ha a germán tím a mezőny végén kullogna! :)) Vesszenek a ficcek!!! :))))
Mondjuk azt nem válaszolhatta, hogy "Kit érdekel Keke Rosberg véleménye?" Vagy azt, hogy "Igen, ott (is) elég sportszerűtlen voltam, de már nagyon megbántam,"
Nem igazán szeretnék ezen vitatkozni! Én nem bánom, ha a Ferrarik előtte végeznek, mert egyenlőre a Ferrarinak is és Schuminak is szurkolok! :-))
De Roseberget LENYOMJA, MINT A BÉLYEGET! :-DDD
Ezt rossz nézni is, kéretik az ilyen felkavaró képek előtt figyelmeztetést írni!! Amúgy sem engedi az Amore szabályzata az ilyen képek közlését: "Ezenfelül, ne tölts fel olyan fotókat, videókat amelyek tiltott jelképeket ábrázolnak, illetve olyanokat, amelyek megbotránkoztatóak, gyomorforgatóak."
És persze hajrá Rózberg, vesszen a renegát!!! :))))))))
Ha ja, Ő is az a kategória, mint Alonso...sokáig nem húzta Ő sem a marcinél, sajnáltam, amikor leléptették...de látszódott is, makinél csak ingerszegény arcok versenyezhetnek, akinek saját véleménye van, és azt ki is mondja, az mehet onnan a ptsába:)))
Nem verik nagy dobra. Biztosan nem akarják égetni Rossit, aki a maga sportágában egy élő isten - és joggal. De az F1-ben mégiscsak túrista. ;))) De pletyi már van. :DDD