Hidd el, beszélgettem hozzáértőkkel, nem vaktában álltam neki tuningoltatni, és nem olyannal csináltattam aki 10 dolláros kínai kábellel kezd neki "tuningolni". Az ország egyik legjobb nevű dízel tunere nyúlt hozzá. És nem gázpedál érzékenységet állított, mert azt ugyanolyan bután puhán hagyta mint volt. Ezért is egyértelmű a különbség. Nem erős gázt használva az autó karaktere, reakciója ugyanaz mint volt, nem ugrik pöccre. Gyanítom, hogy bizonyos gázpedál állásig minimális módosítás van. Félgáz után kezd előjönni a különbség, mintha félgáztól fokozatosan lenne módosítva a program. Nem gagyi módon van megoldva hidd el. Van egy érezhető gázpedál állás, ahonnan ráharap. Ezt asszem a blogomban is írtam, nagyon kellemes karakterű emiatt az autó. Ugyanaz az autó amíg lightosan közlekedik az ember, de ha elérem azt a gázpedál állást, akkor begorombul, pörög, tol, szuszog.
Szerinted
ENNEk mennyi köze van egy gyári jtd 105-höz? A fordulatmérő nem látszik, de 160-nál 4500-as fordulatnál teszem át 5-be. ez gyári progival küzdelmes lett volna...
Ha gondolod hogy ez 105 lótól alig több,akkor stoppereld le, kb 22 sec. Adjál hozzá még 1 másodpercet, a legvégén váltás előtt indult egy lejtő, 180-nál emelkedő (egyik se sípálya jellegű). Aztán nézd meg
EZT . És ez 3-masból nyomatékcsúcsról indul, powershift váltóval. Nem mondanám bazinagynak a különbséget.