Ahogy nézem a hosszú hétvégén szokás szerint szar idő lesz, nem nagyon lesz hajlobogtatás. Pedig ha holnap megkapja az új fékbetéteket csak be kellene koptatni őket...
Még nem voltam a DZ-nél de beugrom majd és beszélgetek velük egy picit ha vevők rá , csak jókat olvastam róluk és nekem is útba esik jövet menet. Egyeztetek velük majd mikor tudnak foglalkozni a pókkal.Hiszen egy átvizsgálás sosem árt!!!!
Nekem is ugyanez a probléma volt 145 1.6 TS-nél, akksi kivétel után. Akksi előtti 3 piros biztosítékot kivettem mozgattam pucoltam cserélgettem és jó lett.
Van két főkulcs és egy mesterkulcs. Egyikre sem reagált...
DE MEGOLDÓDOTT! :)
Épp leírtam Zé-nek a kálváriát, amikor felhívott, és azt mondta, ő ugyanígy járt. Menjek le a garázsba, kössem le az akkut és érintsem össze a két kábelpólust egy 5-10 percre. Neki ez hozta meg az üdvösséget... Nekiindultam, de erre már nem volt szükség, mert ahogy gyújtást tettem rá ablaklehúzási célból kialudt a CODE, és némi kehelés után 6-8 fordulatra be is röffent...
Úgyhogy elmentem tankolni meg mentem egy 20km-et a környéken, igaz csak csukott tetővel de későn váltva, miután bemelegedett... tehát a szezont megnyitottam én is! :)
Kihúztam, megpucoltam a relék lábát a motortérben is meg a műszerfal alatti biztosítéktáblán is, de sajnos nem vezetett eredményre... A biztosítékok is mind jók, azt is megnéztem... Nem nagyon tudom merre tovább, lehet, hogy a motorvezérlő dobta el magát?
Sziasztok, ma vettem egy új akkut és megpróbáltam felébreszteni a királylányt. Sajnos azonban nem ismeri fel a kulcsot, égve marad a code felirat... van ötletetek, merre hogyan?
Pontot tettem a fogaskerék kérdésre. Beraktam az újat és mellécsomagoltam a lezsírozva a régit.
Ellenben észrevettem, hogy a helyén a bovdeneket mozgató kart benyomva el lehet fordítani pont egy ütemnyit. Esetleg érdemes lenne inőnként elfordítani, így nem ugyan ott terhelődik a műanyag.